reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

widzisz jak zdrowo rośnie ❤️No co Ty tak u Was gorąco? Ja to nie lubię takiego ukropu dlatego cieszę się że urodziłam w maju 🤣a na kiedy Ty masz termin? Nic nie mów na temat ciuszków i prasowania 🤣🤣🤣. Mała nosi teraz 62 ale nie które ciuszki wogole nie były na niej 🤣
no gorąco okropnie , ponad 30st w dzień a w nocy 20st ..w moim mieszkaniu temperatura nie schodzi poniżej 29st także jest ... 'przyjemnie'. 🙈 Termin mam na 22 września więc jeszcze całe lato przede mną🤷

reklama
no gorąco okropnie , ponad 30st w dzień a w nocy 20st ..w moim mieszkaniu temperatura nie schodzi poniżej 29st także jest ... 'przyjemnie'. 🙈 Termin mam na 22 września więc jeszcze całe lato przede mną🤷
pociesze Cie… u mnie w nocy nie spada ponizej 25C, w dzien jest 35C a ma byc ponad 40C co tu sie nigdy nie zdaza. Masakra.
Wspolczuje takich temp w ciazy, pij duzo i nie przemeczaj sie.

Trzymaj się jakoś! Potrzeba spacerów w miejsca klimatyzowane;-)
My zainwestowaliśmy w klimatyzator... Mieszkam na poddaszu, więc to jest nie do wytrzymania przy temperaturach 38-40, nawet nie w ciąży ;-) W ogóle moje mieszkanie jest nieprzyjazne dzieciom, latem jest strasznie gorąco, a zimą bardzo zimno... Wiem, że gdybym była w ciąży, musielibyśmy się stąd wyprowadzić. Oprócz temperatur również dlatego, że to 5.piętro bez windy!

Te walenie nogami w materac kiedyś małemu przejdzie czy już tak do 18-stki zostanie?😜. Spać nie można bo w nocy co godzinę macha tymi nogami. @Kasiekt, chyba ty o tym pisałaś?
Tak😅to podobno normalne-tak mi mowila rehabilitantka.U nas zaczelo sie jak Misia miala jakies 4 miechy a skonczylo jak zaczela wstawac na nogi.Ona tak je przygotowuje do chodzenia.Jakos tak to nazwala ale nie moge sobie przypomniec jak🤔

reklama
tez bym nie pogardzila 🤣
Oj nie wiem.Narzekalam na upaly a teraz taki zimny wiatr wieje-gdyby nie wiatr to bylo by super nie za cieplo nie za zimno-ze lba malo nue urwie.Juz cos czuje ze boli mnie ucho O dziecko dbam a sobie co mam zalozyc?Na czapke za cieplo a opaski na uszy nie mam.W domu mam nawrt skarpetki na nogach bo jakos zimno🥶

Do góry