ooo... i jak samopoczucie? Ja się czuję 100 razy lepiej odkąd weszłam w 2 trymestrJa też dziś zaczęłam 15 tydzien
reklama
89karola80
Fanka BB :)
Ja to pierwszy trymestr miałam w kartkę 5-7 tydzień masakra wrak człowieka wymioty, mdłości, leżałam całymi dniami w łóżku jak trup nawet jak w TV była gdzieś reklama z jedzeniem to musiałam przełączyć kanał, bo zaraz robiłam się zielona i mnie darło Potem jakieś 2 tygodnie spokoju, potem znów powrót dolegliwości, ale już nie w takim znacznym stopniu. Od 11 tygodnia jak ręką odjął, chociaż mam jeszcze czasem dni, że mnie mdli, ale myślę, że to z przejedzenia Na kiedy masz termin?ooo... i jak samopoczucie? Ja się czuję 100 razy lepiej odkąd weszłam w 2 trymestr
O to miałam bardzo podobnie ale obyło się bez wymiotówJa to pierwszy trymestr miałam w kartkę 5-7 tydzień masakra wrak człowieka wymioty, mdłości, leżałam całymi dniami w łóżku jak trup nawet jak w TV była gdzieś reklama z jedzeniem to musiałam przełączyć kanał, bo zaraz robiłam się zielona i mnie darło Potem jakieś 2 tygodnie spokoju, potem znów powrót dolegliwości, ale już nie w takim znacznym stopniu. Od 11 tygodnia jak ręką odjął, chociaż mam jeszcze czasem dni, że mnie mdli, ale myślę, że to z przejedzenia Na kiedy masz termin?
termin mam na 12 czerwca
89karola80
Super ja 10.06, znasz płeć?O to miałam bardzo podobnie ale obyło się bez wymiotów
termin mam na 12 czerwca
A masz zachcianki? Mnie na razie ominely nie mam napadów Za to co noc budzę się do jedzenia, bo mnie ssie
cały czas kanapka z pasztetem i pomidorem i melonSuper ja 10.06, znasz płeć?
A masz zachcianki? Mnie na razie ominely nie mam napadów Za to co noc budzę się do jedzenia, bo mnie ssie
odrzuca mnie totalnie od słodkiego, czekolada, ciasta - nic takiego w siebie nie wcisnę, ale może to dobrze lekarz w 12+5 nam powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka ale słabo było widac. Może w 20 tc się dowiemy napewno.
A jak u Ciebie? wiadomo?
89karola80
Hehe, czyli smaczki sącały czas kanapka z pasztetem i pomidorem i melon
odrzuca mnie totalnie od słodkiego, czekolada, ciasta - nic takiego w siebie nie wcisnę, ale może to dobrze lekarz w 12+5 nam powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka ale słabo było widac. Może w 20 tc się dowiemy napewno.
A jak u Ciebie? wiadomo?
Mi na USG genetycznym powiedział, że na 80 procent chłopczyk, zobaczymy w późniejszych tygodniach czy się sprawdzi A wracając do kanapki z pasztetem. Pasztet robisz sama czy kupujesz? Ja to mam obsesje dot.listeriozy i innych bakteri
a kupuje taki w mięsnym. ale już szukam jakichś przepisów żeby zrobić sama, najlepiej jakiś warzywny/z ciecierzycąHehe, czyli smaczki są
Mi na USG genetycznym powiedział, że na 80 procent chłopczyk, zobaczymy w późniejszych tygodniach czy się sprawdzi A wracając do kanapki z pasztetem. Pasztet robisz sama czy kupujesz? Ja to mam obsesje dot.listeriozy i innych bakteri
89karola80
Tak, teraz spokojnie już możesz wejść do kuchni i otworzyć lodówkęa kupuje taki w mięsnym. ale już szukam jakichś przepisów żeby zrobić sama, najlepiej jakiś warzywny/z ciecierzycą
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i maleństwa Rosnijcie zdrowo
Bubblegum28
Początkująca w BB
Tak Dzisiaj już nie mam wątpliwości@Bubblegum28 i jak tam? Zrobiłaś inny test?
Załączniki
reklama
Bubblegum28
Początkująca w BB