Kochane a co myślicie o moim teście od paru miesięcy wariuje tutaj powinien być plus ale jest dość widoczna nie dokonca kreska ,okres powinnam dostać za 2 ,3 dni Zobacz załącznik 20211105_083954.jpg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test najprawdopodobniej jest wadliwy, powtorz w dniu @ ,lub idz na bete jest najwiarygodniekszaKochane a co myślicie o moim teście od paru miesięcy wariuje tutaj powinien być plus ale jest dość widoczna nie dokonca kreska ,okres powinnam dostać za 2 ,3 dni Zobacz załącznik 1333606
No dziwne troszkęTeż mi się wydaje że z testem jest coś nie tak.
Witam ile dni po poprzednim robione?Tak Dzisiaj już nie mam wątpliwości
Dostałaś już odpowiedzi pod poprzednim postem. Wygląda na negatywny. Jak cis widzisz, zrób betęHej co sadzicie o takim teście Link do: Link Sharing
Ja tu nic nie widzeZrobilam jeszcze jeden test ten wyszedl tak