G
guest-1677526072
Gość
Tego nie było w planie to moja 4 ciąża jeśli to ciążatesty testami, ale pozytywna beta jest wazniejsza. Powtorz po 48 h i jak bedzie ladny przyrost to bedziemy gratulowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie było w planie to moja 4 ciąża jeśli to ciążatesty testami, ale pozytywna beta jest wazniejsza. Powtorz po 48 h i jak bedzie ladny przyrost to bedziemy gratulowac
Obawiam się, że to ciążaTego nie było w planie to moja 4 ciąża jeśli to ciąża
No też się obawiam ale wolałam jeszcze się tu dopytaćObawiam się, że to ciąża
jeśli mogę zapytać, to jaka antykoncepcja Was zawiodła?Tego nie było w planie to moja 4 ciąża jeśli to ciąża
Moja obserwacja zawiodła a że jeszcze byłam chora (nie wiem czy to nie był covid) no tojeśli mogę zapytać, to jaka antykoncepcja Was zawiodła?
ale obserwacja czego? Z pigułkami nie poszło, tak?Moja obserwacja zawiodła a że jeszcze byłam chora (nie wiem czy to nie był covid) no to
Ale nie jestem jakoś zła na siebie . Wiadomość o ciąży ani mnie nie cieszy ani nie załamuje jedynie co muszę wiedzieć bo muszę brać zastrzyki z heparynajeśli mogę zapytać, to jaka antykoncepcja Was zawiodła?
no to gratulacje w takim razie. ZdrowiaAle nie jestem jakoś zła na siebie . Wiadomość o ciąży ani mnie nie cieszy ani nie załamuje jedynie co muszę wiedzieć bo muszę brać zastrzyki z heparyna
Obserwacja śluzu temp itp .ale obserwacja czego? Z pigułkami nie poszło, tak?
to bardzo zawodna metoda dobrze, że nie ma tragedii, ale warto, żebyście rozważyli inną metodę, bo się dorobicie drużyny piłkarskiejObserwacja śluzu temp itp .
Pigułek nie mogę mam leiden V