Aga 12
Początkująca w BB
Tak jak czasem Panie mówią to może być kreska testowa najlepiej zrobić bedePo przybizeniu jaby cos przebija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak czasem Panie mówią to może być kreska testowa najlepiej zrobić bedePo przybizeniu jaby cos przebija
Moim zdaniem takNegatywny
Przebija na biało bo test już jest suchy i w miejscu gdzie powinna być kreska widać biel. Test jest negatywnyPo przybizeniu jaby cos przebija
Powiedzcie mi czy 3 testy różnej firmy mogą się mylić ?
Tzn u mnie 3 testy wyszły z blada druga kreska
Zrobiłam dziś betę 94,42.Ciężko powiedzieć, sporo firm ma kreskę testową. Najlepiej po prostu iść na betę, ona się bardzo rzadko myli.
Albo jak ma się jakąś awersję do badań krwi to poczekać kilka dni i zrobić kolejny test
U mnie słabe kreski były, ciąża była, ale szybko się też zmyła więc na pewno nie będę się spieszyć z kolejnym testem. Radość była przedwczesna
testy testami, ale pozytywna beta jest wazniejsza. Powtorz po 48 h i jak bedzie ladny przyrost to bedziemy gratulowacZrobiłam dziś betę 94,42.
Adnotacją taka że może to być wczesna ciąża ale lepiej zostawić do interpretacji lekarza