reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Takie rozkładający się na pół leżąco, jak przeglądałam na allegro, to praktycznie większość ma taką funkcję, np.:
Mnie oczywiście nie obchodziły foteliki bez atestu, patrzyłam też, czy można je montować tyłem do kierunku jazdy, no i na opinie.

FOTELIK SAMOCHODOWY SUMMER BABY SPORT 9-36KG 2012 (2778009799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY do 18 kg __Meteor FLOWER! (2791064448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

FOTELiK 9-36 kg METEOR Premium +ODCHYLANE OPARCIE! (2803958311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

btw - nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości ;)

edit: po przejrzeniu DOKŁADNIEJ instrukcji obsługi nie ma takiej funkcji (w sensie montarzu - sami coś pokombinujemy i dam znać)... pochrzaniłam coś :(

Ostatnia edycja:
reklama
anik wlasnie o to montowanie przodem i tyłem mi chodziło, bo wiem że rozkładanie to praktycznie w standardzie, chyba mało ktory fotelik nr 2 nie jest rozkładany

Pieszczoszko wiem, ale można się zdziwić przeglądając czasami allegro, to smutne, ale prawdziwe :(

Właśnie zauważyłam, że już zostało to wycofane, tzn. na jednej z aukcji producent fotelików po prostu wprowadził w błąd opisem, iż można fotelik zamontować tyłem do kierunku jazdy...

reklama
poszewke ja zdejmuje w 2 min
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile bedzie okruchow pod porkowcem z czasem...
Najpierw sciagasz pokrowiec do okola fotelika potem rozpinasz rzepy w pasach i odhaczasz te oczraniacze na pasy,wyjmujesz te sprezynkowe druty ...sciagasz ten maly ochraniacz na zapiecie pasow...zaglowek tez sie po prostu sciaga i to wszystko...
Ja jestem taka walnieta na punkcie czystosci fotelika ze pokrycie piore kilka razy w miesiacu

Do góry