reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
czarnula nasza córcia też ma ten fotelik i ja jestem zadowolona. I wciaż się zastanawiam czy kupić dla Młodego taki sam czy dla niej już ten co suse (od początki wiedziałam,ze też maxi cosi jej kupię) tylko zastanawiam się czy ona jeszcze nie jest za mała na ten fotelik bo niby jest napisane,że od 15kg lub 3,5 roku a ona dopiero dwulatek jest a Młody już niebawem wyrośnie z tego swojego fotelika nosidełka.

My dopiero rozglądamy się za krzesełkiem - nie czuję przymusu bo Mały jeszcze nie siedzi - dał mi więc trochę czasu ;) Ale myślę, że na Wigilię zasiądzie już na swoim tronie przy stole ;)

no włąsnie poszukuje mega grubego w razie mocniejszych mrozów i takiego zeby na sanki był. Koniecznie musi byc gruby bo ja Oli nie moge załozyc grubszego kombinezonu bo jest ryk bo raczki nie moze zgiać w łokciu zeby do buzki kciuk włozyc :( wiec boje sie co to bedzie :eek:

reklama
Do góry