reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Dusia jak byś kupowała parasolkę to zwróć uwagę na rozkładane siedzisko i automatyczna regulację nie taka na tasiemkę fajną ma synowa (ale malutką) 4baby i znajoma coneco (chyba tak sie pisze) ona ma duże koła i składany pałąk.Ja mam m&p w sumie nie zła ale regulacja na taśmie utrudnia życie ,a tak to dość lekka i fajnie się prowadzi to parasolka ale mało jej używam.

reklama
Dusia ja mam taką Spacer Caretero - wózki spacerowe i jestem zadowolona ;) najlepiej jak sie przejdziesz do sklepu z Olą i się poprzymierzacie bo uwierz mi tak najlepiej ;) zobaczysz czy Ola ma duzo miejsca i czy łatwo ci sie podbija pod krawężniki ;) bo mi wiele sie podobało w necie a na zywo okazało się że albo mały miał mało miejsca albo dla mnie były za wysoko rączki itp. więc jedź poogladaj na zywo ;)

ja ogladałam spacerówke taka WÓZEK SPACEROWY ESPIRO METRO 2013 PARASOL+KOCYK (3327682783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest fajana, lekka, bardzo zwrotna. Ola miała w niej duzo miejsca, fajnie sie składa i przede wszystkim na chodniku nie stuka mocno, rama aluminiowa.
Jeszcze ogladałam ten BABY DESIGN WÓZEK SPACERÓWKA SPRINT +PARASOL+KOC (3327682807) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tez sie fajnie jezdziło, ma pojemy kosz na zakupy, jest zwrotna, ale składa sie w pół i przez to zajmuje wiecej miejsca w bagazniku.

reklama
Ja w ostatnim czasie zakupiłam mebelki do pokoju mojego dzieciaczka ;) Zdecydowałam się na to studio: Meble Szczecin - znalazłam tam właśnie takie mebelki o jakie mi chodziło. Czyli dobrej jakości w jasnych, pastelowych kolorach.

Do góry