reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Takie rozkładający się na pół leżąco, jak przeglądałam na allegro, to praktycznie większość ma taką funkcję, np.:
Mnie oczywiście nie obchodziły foteliki bez atestu, patrzyłam też, czy można je montować tyłem do kierunku jazdy, no i na opinie.

FOTELIK SAMOCHODOWY SUMMER BABY SPORT 9-36KG 2012 (2778009799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY do 18 kg __Meteor FLOWER! (2791064448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

FOTELiK 9-36 kg METEOR Premium +ODCHYLANE OPARCIE! (2803958311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

btw - nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości ;)

edit: po przejrzeniu DOKŁADNIEJ instrukcji obsługi nie ma takiej funkcji (w sensie montarzu - sami coś pokombinujemy i dam znać)... pochrzaniłam coś :(

Ostatnia edycja:
reklama
anik wlasnie o to montowanie przodem i tyłem mi chodziło, bo wiem że rozkładanie to praktycznie w standardzie, chyba mało ktory fotelik nr 2 nie jest rozkładany

Pieszczoszko wiem, ale można się zdziwić przeglądając czasami allegro, to smutne, ale prawdziwe :(

Właśnie zauważyłam, że już zostało to wycofane, tzn. na jednej z aukcji producent fotelików po prostu wprowadził w błąd opisem, iż można fotelik zamontować tyłem do kierunku jazdy...

reklama
poszewke ja zdejmuje w 2 min
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile bedzie okruchow pod porkowcem z czasem...
Najpierw sciagasz pokrowiec do okola fotelika potem rozpinasz rzepy w pasach i odhaczasz te oczraniacze na pasy,wyjmujesz te sprezynkowe druty ...sciagasz ten maly ochraniacz na zapiecie pasow...zaglowek tez sie po prostu sciaga i to wszystko...
Ja jestem taka walnieta na punkcie czystosci fotelika ze pokrycie piore kilka razy w miesiacu

Do góry