reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe zakupy

Dziewczyny ja wlasnie wczoraj znalazlam jeszcze poduche w biedronie! i wreszcie zasnelam szybciej i spalam bez pobudek. Naprawde goraco polecam jest cudowna:)

reklama
Dziewczyny, jestem w swojej pierwszej ciąży i zaczynam mieć chęć zaczynać ciuszkowy szał ;) Ale potrzebuje pomocy.. Wiadomo narazie chce kupić coś unisex bo nie wiem kto tam rośnie u mnie w brzuszku, ale pojęcia nie mam jakie kupować rozmiary?! Wiem ze dzieci rodzą się różne.. No i druga sprawa, co kupować.. jest tyle pięknych rzeczy ale co się tak naprawdę przyda? Heelp :)
Wiesz to zależy jaka będzie dzidzia . moj syn byl bardzo maly mial 48 cm i wszystkie ubrania byly dla niego za duże.

Czy ktos mial kiedys taki kokon? jak sie sprawdza? bedziecie taki kupowac ? ;)

Załączniki

• 73778ee04132922bc02a23be9038.jpeg
    73778ee04132922bc02a23be9038.jpeg
    358,4 KB · Wyświetleń: 95
Czy ktos mial kiedys taki kokon? jak sie sprawdza? bedziecie taki kupowac ? ;)
W domu nie, ale miałam taki w Polsce na czas wizyt u rodziny i sprawdzał się super, dziecko spało sobie bezpiecznie obok mnie i nie bałam się, że zakryję je kołdrą czy przycisnę. Dopiero, gdy młody zrobił się bardziej mobilny, zmieniłam kokon na łóżeczko turystyczne.
W domu bym się chyba nie zdecydowała, bo taki kokon zajmuje w łóżku kupę miejsca. Mąż musiał spać na drugim łóżku. Jeśli macie ogromne łóżko albo Wam to nie przeszkadza, to co innego.

My używaliśmy w domu dostawki do łóżka i to jest wynalazek godny Nobla.

Edwards-Co-sleeper5.jpg

W domu nie, ale miałam taki w Polsce na czas wizyt u rodziny i sprawdzał się super, dziecko spało sobie bezpiecznie obok mnie i nie bałam się, że zakryję je kołdrą czy przycisnę. Dopiero, gdy młody zrobił się bardziej mobilny, zmieniłam kokon na łóżeczko turystyczne.
W domu bym się chyba nie zdecydowała, bo taki kokon zajmuje w łóżku kupę miejsca. Mąż musiał spać na drugim łóżku. Jeśli macie ogromne łóżko albo Wam to nie przeszkadza, to co innego.

Edwards-Co-sleeper5.jpg

Mi bardziej chodzi o to zeby kokon wlozyc do lozeczka :) bo dzidzi i tak z nami spalo nie bedzie :)

Edwards-Co-sleeper5.jpg

Tylko jakie to jest duze? W sensie do jakiego wieku maluch sie w tym zmiesci? :)

reklama
U nas duże łóżeczko stało od początku w sypialni młodego. Z czasem zaczęliśmy go tam kłaść na drzemki w ciągu dnia. A do salonu brałam co rano górę od dostawki, bo noworodka chciałam mieć na oku, gdy spał - wiadomo, pierwsze dziecko :) Teraz w ogóle nie będę kładła dziecka w salonie, bo przy niespełna dwulatku i tak by nie spało :p

Do góry