reklama
No ja mam I salon spory i kuchnia i jadalnia a sypialnie są na piętrze, więc wolę mieć łóżeczko dla malucha na doleJa tez bede miala lozeczko i kosz Mojżesza albo kolyske. W sypialni lozeczko a kosz w salonie, najlepiej zeby bylo na kolkach to salon- kuchnia bo mam duze mieszkanie
HappyElephant
Fanka BB :)
Ja będę musiała zainwestować w porządną nianię elektroniczną albo nawet monitor oddechu i jednak odkładać malucha w pokoju na górze. Póki co nie wyobrażam sobie drzemek niemowlęcia przy bawiącym się w salonie dwulatku, bo nie wyjaśnię mu, że ma być cicho. Czas pokaże, czy zmienię zdanie
katkut3070
Dziewczyny a czy któraś z was planuje zakup kołyski ?
Dagaa11
Ja planuje, do naszej sypialni kołyska, do pokoju dzicka lozeczko pozniek podesle link jaka chceDziewczyny a czy któraś z was planuje zakup kołyski ?
MatiMar
Ja mam taki I w pozycji lezacej korzystam tak do ok 5 miesiąca bo mój syn szybko rósł, taki klocuszek z niego później użytkowalam go do karmienia jak nie siedział stabilnie no i tez do zabawy włączyłam mu karuzelke Ale około 8 miesiąca tak zaczął nią szarpać że myślałam że urwie ha ha i złożyłam to do kartonu i czeka teraz na drugie dzidzi
Załączniki
MamaXTrzy
Ale czadowy brzuszek[emoji7]Legginsy z Lidla marka esmara za £3.99 <3 Zobacz załącznik 866656Zobacz załącznik 866657
reklama
Hehe dzięki, aczkolwiek na te legginsy ciut za mały pod biustem, bo gdyby nie to że zwinelam je lekko to by odstawaloAle czadowy brzuszek[emoji7]