reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe zakupy

Ja mam taki I w pozycji lezacej korzystam tak do ok 5 miesiąca bo mój syn szybko rósł, taki klocuszek z niego:p później użytkowalam go do karmienia jak nie siedział stabilnie no i tez do zabawy włączyłam mu karuzelke Ale około 8 miesiąca tak zaczął nią szarpać że myślałam że urwie ha ha i złożyłam to do kartonu i czeka teraz na drugie dzidzi ;)

A karuzela tutaj nie jest odpinana? :) 5 miesiecy to nie malo i wlasnie karmienie w tym mi sie podoba hehe chyba kupie tylko musze sie zastanowic ktory. A jak z praniem wszystko da sie sciagnac i wrzucic do pralki? :)

reklama
Ja mam takie same jak Ty @Julianna_Szcz ale jako ze jestem niska siegaja mi do stanika i na razie zaciagam gore pod stanik i mi sie dobrze trzymaja, ale potem chyba beda sie zwijac pod ubraniem..chociaz i brzuch bedzid wiekszy to moze bedzie trzymal material:)

Ja mam takie same jak Ty @Julianna_Szcz ale jako ze jestem niska siegaja mi do stanika i na razie zaciagam gore pod stanik i mi sie dobrze trzymaja, ale potem chyba beda sie zwijac pod ubraniem..chociaz i brzuch bedzid wiekszy to moze bedzie trzymal material:)
Też mam takie jedne, z Asdy, wizytowe czarne niegniotace się, ale jak je ubieram, to najpierw spodnie, gumkę naciagam mad biust, na to stanik i mam kombinezon jak znalazł hahahha

Ja tez mam jeszcze za szerokie ciazowki w brzuchu ale normalnych nosić nie moge [emoji23]
Ja też, podziwiam kobitki które się wciskając w swoje spodnie, choćby to i dresy były, I im nic nie przeszkadza, nie uwierz, ja nawet w biodrowych nie mogę wytrzymać bo mi za ciasno w podbrzusze xD

Karuzela jest odpinanana tylko jak ja zabieralam to nie chciał w tym już siedzieć :-D I przy tej funkcji lezacej może stać dac stabilnie albo zlozyc podpórki I jest funkcja kołyski plus do tego są wibracje:laugh2: I można ściągnąć I wyprać wszystko.

reklama
Ja mam taki I w pozycji lezacej korzystam tak do ok 5 miesiąca bo mój syn szybko rósł, taki klocuszek z niego[emoji14] później użytkowalam go do karmienia jak nie siedział stabilnie no i tez do zabawy włączyłam mu karuzelke Ale około 8 miesiąca tak zaczął nią szarpać że myślałam że urwie ha ha i złożyłam to do kartonu i czeka teraz na drugie dzidzi ;)

Ale korzystałeś z niej chyba tylko w ciągu dnia? Ja kurcze myślałam o takiej klasycznej wyższej z blokada bujania i żeby dzidzia sobie w niej spała wiadomo tylko na początku bo jak zacznie siadać to niebezpieczne by było. Nie wiem jak z tym w praktyce, podobno dzieci wolą kołyski niż stabilne łóżeczka.. https://arddrew.pl/wp-content/uploads/2017/09/Kołyska_I_biala_perspektywa.png

Ostatnia edycja:
Do góry