reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe objawy, bolączki i samopoczucie

nic mi nie leci... w poprzedniej ciąży też nie leciało... dopiero po porodzie... :) i całe szczęście bo na tym etapie to jeszcze byłoby dość niewygodne...

reklama
Nie mam tej siary i poprzednio tez nie mialam. Mleko dopiero po cc sie pojawilo i to tez nie od razu i bylo go malo. Dopiero ok 4 doby sie rozkrecilo.

U mnie też ani kropli :)

Co do uczucia "parzących stóp" to też mi się to zdarza, nawet bez ciąży potrafiłam mieć coś takiego. Też zaraz myślałam o negatywach bo kiedyś leżałam w szpitalu z babeczką która tak miała z powodu ppważnych chorób. Ale stwierdziłam, że takie myślenie spowoduje jedynie tyle, że sobie wmówię najgorsze rzeczy :p

A ja na tym etapie w ciazy z Oliverkiem to bylam "zalana" -wkladki przeciekaly ,poduszka po smaniu mokra to byl obled !!! A teraz o dziwo jest sucho ,az czasem sie nad tym zastanowie :-/
Mnie od paru dni meczy zgaga bleeee okropna i nie tylko wieczorem ,ale zaczyna juz od rana

Ewaelinka przybij piatke... U mnie ze zgaga to samo. Już dziś na śniadanie jogurty naturalne bez cukru aby minęła.

Ja jak sobie speelinguje piersi-bo na sutkach się taka skorupka,chyba właśnie z siary robi, to rano mam koszulkę w tłuste plamy :-p Uciążliwe to nie jest,ale coś tam czasem poleci.
A z dolegliwości to tylko jakiś tam ból pleców wieczorem.

Ehhh... a mi popękały naczynka na nodze, a konkretnie na prawej kostce :-( i żyły zaczynają wystawać na tej kostce :wściekła/y: nie lubię tego!

To to ja też mam :p a popękały mi nawet na łydce :) ale to jedne z moich lżejszych dolegliwości, więc o ile nie będzie gorzej to jakoś to przeżyje ;)

Uuu....Sylwia,bylabys pod wrażeniem moich zylakow. Po ciąży zabieg obowiązkowy bo prawa noga wygląda dramatycznie.

reklama
U mnie to chyba rodzinne te żylaki i pękające naczynka.
Ale do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów. Ale ciąża rządzi się swoimi prawami. :tak:

Do góry