reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe objawy, bolączki i samopoczucie

Fiu tez pierwsze słyszę. Myśle, ze lekarz udzieli Ci jak najbardziej fachowe wiedzy.

Dziewczyny, a jak u Aas z brodawkami. Ja od pewnego czasu mam wysypke na piersiach szczególnie rano i skóra mu delikatnie z brodawek schodzi, a swedza okropnie. Jakieś rady?

reklama
Asiolek do wszystkiego idzie sie przyzwyczic, melisa dla dobra sprawy. Przy nerwicy mojej jedyny i skuteczny sposob na przetrwanie no i cisnienie wyregulowane, bo przy 170/70 lekami nie idzie obnizyc bo i to dolne tez sie obnizy.

Fiuufiuu jak już będziesz wiedziała co i jak ze stopami to daj znać. Mnie też ostatnio gorąco w stopy, a zwykle mam lodowate stopy i śmigam w skarpetkach.

propo brodawek i piersi.... mnie wprawdzie nic nie dolega, ale czy każdej kobiecie musi leciec siara??? bo u mnie nic a nic do tej pory nie bylo, nawet jak ścisnę też nic nie widac i nie wiem, czy to mleko się tam gromadzi czy nie :sorry2:

Martuska chyba nie ma reguly ze u wszystkich w tym samym momencie. Ja mialam od dwoch lat taka zielona czasem brazowa wydzieline, podobno od wlokniakow. Zaden lekarz sie tym nie przejmowal. Teraz od poczatku ciazy nagle ustalo i nic nie leci. A jak juz ale to bardzo rzadko i musze scisnac to taki bialawy plyn ale malusio w porownaniu z tym co mialam.

Na SR mówili, że nie musi lecieć przed porodem. U mnie też cisza w tym temacie, ale jakoś to chyba mi na rękę.

MARTUSKA nie ma reguły.. niektóre dziewczyny w ogóle nie mają siary a po porodzie pływają w mleku :-)

Mi leci siara od ok 22tc to jest masakra ;-)

reklama
Do góry