reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe objawy, bolączki i samopoczucie

Barbarka wlasnie ostatnio czytalam gdzies na necie o tym -wspomniane bylo przy hemoroidach ,ze zdarzaja sie tez na wargach srobowych ,wtedy sa one opuchniete i bolesne ,pisalo tam tez ze nie ma na to rady i przechodzi po porodzie -postaram sie to znaleść i wkleic

reklama
Ja też o tym czytałam, ale jak opuchlizna jest tylko po stosunku to chyba nie to :) mnie się tak kiedyś przytrafiło nawet bez ciąży ;)

Dzięki za ten artykuł Ewelinka. Pierwsze słyszę o żylakach sromu :/ ogólnie cały czas mam opuchnieta pip*ke, wydaje mi się jakby wszystko wyszło na wierzch . ciężko czasem siąść ze załączonymi nogami A po stosunku jest po prostu straszny ból :/

Mam dziś najbardziej kiepską kondycję psychiczną od początku ciąży... siedzę i płaczę... i dobijam się tym, że jestem jakaś nieco szurnięta... to siedzenie w domu na l4 i moje samopoczucie fizyczne dają mi już w kość.
Brzuch mi jakoś tak dziwnie opadł... był tak wysoko a teraz tak nisko... i nie wiem czy już grzmieć na alarm czy zwyczajnie Oliwka zmieniła pozycję... kopie bardzo nisko...
Nic nie uprałam, nic nie uprasowałam, nic nie pozmywałam i nic nie ugotowałam... czuję się jak leń patentowany... podłogi pełne psich kłaków... a ja dziś nawet nie spojrzałam na odkurzacz...
myśl o wizycie teściów wykoleja mnie psychicznie...
boję się dentysty jutro i badań w laboratorium, że znów wyjdą kiepskie...
i jestem maruda
i to, że jestem maruda też jest wkurzające...
Może zwyczajnie za bardzo się na sobie skupiam zamiast się czymś sensownym zająć...

Ja nie znoszę nie móc czegoś zrobić :(
Taki dziwny czas marudzenia mnie ogarnął.... wiem, że hormony zmieniają perspektywę ;) i świat nie zawsze jest różowy ;)
Współczuje wszelakich bóli mięsniwo-stawowych bo one naprawdę dają w kość...

Asiolek -pomarudz sobie ile chcesz ,masz do tego prawo ,a czasem dzien lenia tez jest potrzebny !!!:-*

reklama
Dziewczyny, powiedzcie proszę, takie kłucie w pochwie, tak jakby mnie szyjka rwała - mam się martwic czy nie? Tak szczerze to martwię sie i tak, ale czy mam podstawy? Nie jest to jakiś ból straszny, ale młoda wczoraj cały dzień taka mało ruchliwa była, a na wieczór właśnie tak rwało, potem nie mogłam w nocy spać, bo cały czas sprawdzałam, czy się rusza :-(Mam obsesję na tym punkcie, ale dopiero odkąd poczułam ruchy wogóle śpię w nocy, wiec takie zmiany sa dla mnie mocno stresujące. I to rwanie, nawet nie chę w googlach szukać, bo się tylko będę nakręcać...

Do góry