reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

A mnie tak dzis tylek boli, ze masakra. Ledwo chodze, rano tak nie bylo!!
Brzusio przyobserwowalam - jakies pol godziny temu zrobil sie twardy,a teraz jest znowu miekki. narazie no-spy nie biore, bede obserwowac dalej.

reklama
no i mnie dopadly jakies bolesci:tak: :tak: :tak: od wczoraj boli mnie tak jakos dziwnie w kroczu mam wrazenie jakby cos albo ktos;-) hihi napieral mi na te miejsce.Bardziej boli przy chodzeniu a jak siedze to tak jakbym caly czas miala cos miedzy nogami hihi.Mam nadzieje ze to chwilowe i przejdzie:-)

no szmina w końcu dołączyłaś do nas z boleściami :tak: to tak jest od nadwyrężenia mnie bolało kilka dni temu ale to jak się duzo nałaziłam:tak:

ja bylam dzisiaj u gina i powiedzialam mu o tym twardnieniu brzuchola. musze brac no-spe 3 razy dziennie (co 8 godzin). bo podobno nie mozna dopuszczac do czestych skurczy, nawet jesli nie sa one uciazliwe

Kurcze mi ten brzuch też często twardnieje ale nie bire nospy - w środe pójde do gina z wynikami to tez sie go podpytam.
W któryśm wątku (niepamiętam czy w tym:baffled: ) pisałyście że puchną wam nogi - mi jeszcze nie puchną ale podpytałam się mojej kuzynki która niedawno była w ciązy i jej tez bardzo nogi puchły jak sobie radziła to powiedziała mi, że między innymi piła herbatke Bio-Active - New Life na 3- ci trymestr ciąży - na lżejsze nogi. Niewiem może wam też pomoże.
A mnie dzisiaj w nocy złapał paro sekundowy skurcz łydki - był krótki ale cholernie mnie bolał.

reklama
a ja dziś nie mogłam spać w nocy, miałam okropne skurcze dolnej częci brzucha i normalnie jakoś w środku tak od dołu:-( ni sie przekręcić ni co?:tak: kurcze nie wiem czy to nie coś groźnego a wizytę mam dopiero za dwa tyg.:confused: może któraś miała takie bóle i wie co to takiego?tak jakby ktoś ciągnął do dółu przez nasz "otworek" ból niezmierny:szok:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry