reklama
KASIRA raczej nie sądzę aby to był wyrostek (aczkolwiek lekarzem nie jestem ) ale ja miałam takie bóle (pisałam o nich) z tym,że po lewej stronie-bolało strasznie, chodzic nie mogłam, nogą ruszac itp.Tak meczyłam się dobrych parę dni.
Przestało po wizycie u lekarza i zarzywaniu tabletek oraz leżeniu(aczkolwiek lekarz nie okreslił skąd konkretnie ta przypadłośc).
A, i musiałam zrobic badanie moczu czy to aby nie infekcja.
Moze idz kochaniutka do lekarza, niech rozwieje wszystkie Twoje obawy.
Przestało po wizycie u lekarza i zarzywaniu tabletek oraz leżeniu(aczkolwiek lekarz nie okreslił skąd konkretnie ta przypadłośc).
A, i musiałam zrobic badanie moczu czy to aby nie infekcja.
Moze idz kochaniutka do lekarza, niech rozwieje wszystkie Twoje obawy.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kurcze dziewczyny ja nie chce zapeszac ;-) ale mi ostatnio nic nie dolega czuje sie super gdyby nie duuuzy brzuszek wogole nie wiedzialabym ze jestem w ciazy! Cieszy mnie ten fakt! ja nie moge sobie pozwolic na zadne dolegliwosci i zle samopoczucie bo jestem teraz samiuska jak palec:-( i nie mialby sie kto mna zaopiekowac:-( smutno mi troche:-( ale juz wkrotce....
reklama
kasira
Fanka BB :)
przeleżałam dziś calutki dzień i jest o wieeeele lepiej nic nie boli brzuszek miękki:-) oj cieszę się że już minął ten przeokropny ból.Zdaje mi się że to do nadmiernego chodzenia było
a Tobie szmina to tylko pozazdrościć:-)
dziewczyny dziękuję za dobre słowa otuchy:-) trzymajcie się w zdrówku!
a Tobie szmina to tylko pozazdrościć:-)
dziewczyny dziękuję za dobre słowa otuchy:-) trzymajcie się w zdrówku!
Podziel się: