reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
a ja umieram od wczoraj wieczór:szok: boli mnie w prawym boku jakby jajnik czy coś, taka mocna kolka.....miała któraś takie bóle? czy to nie wyrostek?:confused: :szok:

KASIRA - na temat objawow wyrostka napisalam Ci w "KWIETNIOWKI 2007...". Ale taki bol jaki opisujesz dopada mnie zawsze jak chwile pochodze......:baffled:

KASIRA raczej nie sądzę aby to był wyrostek (aczkolwiek lekarzem nie jestem:happy: ) ale ja miałam takie bóle (pisałam o nich) z tym,że po lewej stronie-bolało strasznie, chodzic nie mogłam, nogą ruszac itp.Tak meczyłam się dobrych parę dni.
Przestało po wizycie u lekarza i zarzywaniu tabletek oraz leżeniu(aczkolwiek lekarz nie okreslił skąd konkretnie ta przypadłośc).
A, i musiałam zrobic badanie moczu czy to aby nie infekcja.
Moze idz kochaniutka do lekarza, niech rozwieje wszystkie Twoje obawy.

dzięki dziewczęta :) jestem spokojniejsza....wczoraj sporo chodziłam i być może to od tego:tak: :tak: ale mam nadzieję ze szybko minie ten okropny ból:-(

Kasirka mam nadzieje, że ten ból ci szybciutko minie.
Mnie teraz też czasmi coś boli - ostatnio w dole brzucha mnie bolało - tak ciągło, czasami boli mnie też dół pleców.

kurcze dziewczyny ja nie chce zapeszac ;-) ale mi ostatnio nic nie dolega czuje sie super:tak: :tak: :tak:gdyby nie duuuzy brzuszek wogole nie wiedzialabym ze jestem w ciazy!:-D :-D :-D Cieszy mnie ten fakt! ja nie moge sobie pozwolic na zadne dolegliwosci i zle samopoczucie bo jestem teraz samiuska jak palec:-( i nie mialby sie kto mna zaopiekowac:-( :tak: smutno mi troche:-( ale juz wkrotce....

SZMINA - tylko sie cieszyć :-) , mnie to caly czas miednica boli, szczegolnie na dole, jak wstaje i zaczynam chodzic to sie nasila.......tak jest prawie caly czas, wiec sie przyzwyczailam juz chyba....:-p

SZMINA tylko pogratulowac swietnej formy i niech tak pozostanie do końca:happy: .
Ja tak samo juz się przyzwyczaiłam, że ciągle coś mnie boli tak więc oby nie bolało więcej i bardziej to bedzie dobrze.

reklama
przeleżałam dziś calutki dzień i jest o wieeeele lepiej nic nie boli:tak: brzuszek miękki:-) oj cieszę się że już minął ten przeokropny ból.Zdaje mi się że to do nadmiernego chodzenia było:tak:

a Tobie szmina to tylko pozazdrościć:-)

dziewczyny dziękuję za dobre słowa otuchy:-) trzymajcie się w zdrówku!

Do góry