reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

M_KTOSIU kochana, glowa do gory!!!! Nie zalamywac mi sie tu prosze :-)
Dasz rade........wszystkie damy.......;-)

Jeszcze tylko troszke...

reklama
A ja dzisiaj mam problem bo; od wczoraj tak jakos słabo czuje mojego dzieciaczka, no niby czuję ze sie rusza i cos i jakos kopie ale tak malutko i słabo w poruwnaniu do dni poprzednich ( bo juz niezle dawał popalic) i nie wiem czy mam isc sprawdzic czy wszystko ok czy poczekac az sie rozrusza.
Kórcze całkowita załamka:-( :sick: tak czuje moje maleństwo jak miesiąc temu.

mozeTwoja dzidzia ma po prostu slabsze dni. a jak to bedzie dluzej trwalo to moze wybierz sie do lekarza i upewnij sie czy wszytsko ok

kurcze chyba my wszytskie jestesmy takimi panikarami;-)

mona ja rowniez czasami mam takie wrazenie ze dzidzia sie nie rusza ale mysle ze to jest normalne. bobasek duzo spi !!!!!
nie martw sie niedlugo napewno bedzie kopal do bolu !!!!!:tak:;-)

dziewczyny a jak u was z hemoroidami? Ja nie do konca wiem o co chodzi, alwe wydaje mi sie, ze mnie sie zlapalo, bo mialam krew po kupkaniu na papierze. ktoras wie cos wiecej na ten temat?

ja tez raz mialam jedną tyci kropkę. dawno i juz wiecej sie powtorzylo. ale nie wydaje mi sie zeby to juz bylo to. podobno pojawiają się dopiero po porodzie (po wysilku).

reklama
Ja tam nie wiem jak to jest .... nie mam takich dolegliwości :-) może powinnaś zapytać ginka przy nastepnej wizycie albo zadzwonić do niego,będziesz spokojniejsza

Do góry