Dziewczyny - juz wspomnialam o tym w innym watku, ale wpisze w odpowiednim miejscu - jakos dziwnie sie dzisiaj czuje, tzn teraz na szczescie juz mi lepiej, ale przyznam ze troche sie wystraszylam. Ranon jak wstalam tak jakby zatykalo mi uszy, krecilo mi sie w glowie, bylo mi slabo normalnie myslalam ze zarz sie przewroce, no i mialam lekkie mdlosci....Czy ktorejs z Was tez cos takiego sie przydazylo??? Moze to jakis nagly spadek cisnienia??? :-(
reklama
Dziewczyny - juz wspomnialam o tym w innym watku, ale wpisze w odpowiednim miejscu - jakos dziwnie sie dzisiaj czuje, tzn teraz na szczescie juz mi lepiej, ale przyznam ze troche sie wystraszylam. Ranon jak wstalam tak jakby zatykalo mi uszy, krecilo mi sie w glowie, bylo mi slabo normalnie myslalam ze zarz sie przewroce, no i mialam lekkie mdlosci....Czy ktorejs z Was tez cos takiego sie przydazylo??? Moze to jakis nagly spadek cisnienia??? :-(
anula88
MAMY SIEBIE :0)
ja nigdy nie czułam się tak a nawet nie podobnie ... na początky ciązy wymiotowałam po zjedzeniu witamin "feminatal n"-czy jakoś tak,nie wiem jak to się dokładnie pisze.do tego miałam okrutne mdłości i pomagała mi jedynie kwaśnia cytrynka hehe potrafiłam zjeść po kilka sztuk dziennie,kregosłup potem bolał,czasami głowa ... . ale tak jak ty to sie nie czułam
Ha....a wiesz, ze lekarz mi powiedzial na poczatku ciazy ze Feminatal N wzmaga mdlosci dlatego lepiej jest go brac w drugiej polowiec ciazy.....Ja wymiotowalam bez wzgledu czy bralam Feminatal czy nie...i tak do konca 4 tygodnia minimum 2 razy dziennie . Lekarz polecil Prenatal, ale po nim strasznie mnie zoladek bolal - jest w nim duzo zelaza.....
Hejka.
Ja jestem z majowek,ale chciałam napisac kilka słow -szczegolnie do anety23.
Mi takie zawroty głowy czesto sie zdazaja.Moj ginekolog kazał mi pojsc z tym do internisty,byłam u internisty i nic nie stwierdził dostałam skierowania do specjalistow-laryngologa,kardiologa i neurologa.Poki co odwiedziłam na razie laryng.i powiedział ze on tam nic nie iwdzi byc moze to od cisnienia(bo ostatnio mam takie wahania raz bardzo niskie raz wysokie).Moge stosowac lek na zawroty głowy homeopatyk nazywa sie vertigoheel.
Teraz czekam jeszcze na kardiologa i neurologa-ale mnie sie wydaje najbardziej prawdopodobne ze to przez ciaze,przez cvisnienie -bo nigdy wczesniej tak nie miała.
a juz najwieksza jest tragedia w kosciele-zaraz mnie oblewala zimne poty,jest mi goraco,mdli mnie kreci w głowie i zaraz padamszok.
Dobra bo chyba za duzo sie rozpisałam u Was.
papa.:-)
Ja jestem z majowek,ale chciałam napisac kilka słow -szczegolnie do anety23.
Mi takie zawroty głowy czesto sie zdazaja.Moj ginekolog kazał mi pojsc z tym do internisty,byłam u internisty i nic nie stwierdził dostałam skierowania do specjalistow-laryngologa,kardiologa i neurologa.Poki co odwiedziłam na razie laryng.i powiedział ze on tam nic nie iwdzi byc moze to od cisnienia(bo ostatnio mam takie wahania raz bardzo niskie raz wysokie).Moge stosowac lek na zawroty głowy homeopatyk nazywa sie vertigoheel.
Teraz czekam jeszcze na kardiologa i neurologa-ale mnie sie wydaje najbardziej prawdopodobne ze to przez ciaze,przez cvisnienie -bo nigdy wczesniej tak nie miała.
a juz najwieksza jest tragedia w kosciele-zaraz mnie oblewala zimne poty,jest mi goraco,mdli mnie kreci w głowie i zaraz padamszok.
Dobra bo chyba za duzo sie rozpisałam u Was.
papa.:-)
Wielkie dzieki ZYRAFA79 :-) . Mnie tez sie wydaje, ze to przez cisnienie...musze sie przyznac ze wypilam kawe i lepiej sie poczulam... W kazdym razie w piatek mam wizyte u lekarza to go zapytam o co chodzi...
ANETA jeśli nie masz daleko i przydaży ci się cos podobnego w najblizszym czasie to od razu w czasie tych dolegliwosci albo zaraz po idz sobie do lekarza zmierzyc cisnienie, czasami tez mozna zrobic to w aptece.
Ja coś podobnego miałam jakies trzy miesiące temu i zadzwoniłam do swojej połoznej i ona mi tak poradziła aby jak najszybciej skontrolowac ciśnienie.
Ja coś podobnego miałam jakies trzy miesiące temu i zadzwoniłam do swojej połoznej i ona mi tak poradziła aby jak najszybciej skontrolowac ciśnienie.
reklama
Podziel się: