reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
no i mnie dopadly jakies bolesci od wczoraj boli mnie tak jakos dziwnie w kroczu mam wrazenie jakby cos albo ktos;-) hihi napieral mi na te miejsce.Bardziej boli przy chodzeniu a jak siedze to tak jakbym caly czas miala cos miedzy nogami hihi.Mam nadzieje ze to chwilowe i przejdzie:-)
sami
Fanka BB :)
Kurcze mi ten brzuch też często twardnieje ale nie bire nospy - w środe pójde do gina z wynikami to tez sie go podpytam.
W któryśm wątku (niepamiętam czy w tym ) pisałyście że puchną wam nogi - mi jeszcze nie puchną ale podpytałam się mojej kuzynki która niedawno była w ciązy i jej tez bardzo nogi puchły jak sobie radziła to powiedziała mi, że między innymi piła herbatke Bio-Active - New Life na 3- ci trymestr ciąży - na lżejsze nogi. Niewiem może wam też pomoże.
A mnie dzisiaj w nocy złapał paro sekundowy skurcz łydki - był krótki ale cholernie mnie bolał.
W któryśm wątku (niepamiętam czy w tym ) pisałyście że puchną wam nogi - mi jeszcze nie puchną ale podpytałam się mojej kuzynki która niedawno była w ciązy i jej tez bardzo nogi puchły jak sobie radziła to powiedziała mi, że między innymi piła herbatke Bio-Active - New Life na 3- ci trymestr ciąży - na lżejsze nogi. Niewiem może wam też pomoże.
A mnie dzisiaj w nocy złapał paro sekundowy skurcz łydki - był krótki ale cholernie mnie bolał.
reklama
kasira
Fanka BB :)
a ja dziś nie mogłam spać w nocy, miałam okropne skurcze dolnej częci brzucha i normalnie jakoś w środku tak od dołu:-( ni sie przekręcić ni co? kurcze nie wiem czy to nie coś groźnego a wizytę mam dopiero za dwa tyg. może któraś miała takie bóle i wie co to takiego?tak jakby ktoś ciągnął do dółu przez nasz "otworek" ból niezmierny
Podziel się: