reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
a ja umieram od wczoraj wieczór:szok: boli mnie w prawym boku jakby jajnik czy coś, taka mocna kolka.....miała któraś takie bóle? czy to nie wyrostek?:confused: :szok:

KASIRA - na temat objawow wyrostka napisalam Ci w "KWIETNIOWKI 2007...". Ale taki bol jaki opisujesz dopada mnie zawsze jak chwile pochodze......:baffled:

KASIRA raczej nie sądzę aby to był wyrostek (aczkolwiek lekarzem nie jestem:happy: ) ale ja miałam takie bóle (pisałam o nich) z tym,że po lewej stronie-bolało strasznie, chodzic nie mogłam, nogą ruszac itp.Tak meczyłam się dobrych parę dni.
Przestało po wizycie u lekarza i zarzywaniu tabletek oraz leżeniu(aczkolwiek lekarz nie okreslił skąd konkretnie ta przypadłośc).
A, i musiałam zrobic badanie moczu czy to aby nie infekcja.
Moze idz kochaniutka do lekarza, niech rozwieje wszystkie Twoje obawy.

dzięki dziewczęta :) jestem spokojniejsza....wczoraj sporo chodziłam i być może to od tego:tak: :tak: ale mam nadzieję ze szybko minie ten okropny ból:-(

Kasirka mam nadzieje, że ten ból ci szybciutko minie.
Mnie teraz też czasmi coś boli - ostatnio w dole brzucha mnie bolało - tak ciągło, czasami boli mnie też dół pleców.

kurcze dziewczyny ja nie chce zapeszac ;-) ale mi ostatnio nic nie dolega czuje sie super:tak: :tak: :tak:gdyby nie duuuzy brzuszek wogole nie wiedzialabym ze jestem w ciazy!:-D :-D :-D Cieszy mnie ten fakt! ja nie moge sobie pozwolic na zadne dolegliwosci i zle samopoczucie bo jestem teraz samiuska jak palec:-( i nie mialby sie kto mna zaopiekowac:-( :tak: smutno mi troche:-( ale juz wkrotce....

SZMINA - tylko sie cieszyć :-) , mnie to caly czas miednica boli, szczegolnie na dole, jak wstaje i zaczynam chodzic to sie nasila.......tak jest prawie caly czas, wiec sie przyzwyczailam juz chyba....:-p

SZMINA tylko pogratulowac swietnej formy i niech tak pozostanie do końca:happy: .
Ja tak samo juz się przyzwyczaiłam, że ciągle coś mnie boli tak więc oby nie bolało więcej i bardziej to bedzie dobrze.

reklama
przeleżałam dziś calutki dzień i jest o wieeeele lepiej nic nie boli:tak: brzuszek miękki:-) oj cieszę się że już minął ten przeokropny ból.Zdaje mi się że to do nadmiernego chodzenia było:tak:

a Tobie szmina to tylko pozazdrościć:-)

dziewczyny dziękuję za dobre słowa otuchy:-) trzymajcie się w zdrówku!

Do góry