reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

A ja dzisiaj odczuwam kłucie z lewej strony pod zebrami, najbardziej to jak mocniej oddycham i się tak zastanawiam czy to nie mój synuś uciska mnie na jakiś nerw oby tak było, a nie znowu jakis innej natury problem.

reklama
Ale smiesznie, MONA, mnie dzisiaj tez kluje po lewej stronie pod zebrami.....A z kolei jak gdzies ide, dluzej niz 10 min., to zaczyna mnie kluc pon prawej stronie w dole brzucha, bol taki jak kolka, tylko nie w tym miejscu....

ANETA fajny zbieg okolicznosci:happy: , a klucie w dole brzucha to juz u mnie prawie codziennośc własnie szczególnie jak za długo chodzę, a w moim przypadku to jest kilka minut.
Moze na tym etapie ciązy to normalne (z tymi zebrami) bo różnimy się tylko dwoma dniami .

a ja przed chwila skarzylam sie mojemu M ze boli mnie po prawej stronie pod zebrami - jakbym cos naciągnela pod skórą. dzwne uczucie

mi tez czasami tak sie jakoś trudno oddycha jakby powietrza mialo mi braknac, ,, i jak spie dluzej na lewym czy prawym boku to zaczyna mi ta strona dretwiec ale juz mi lepiej ze nie jestem sama z tymi dolegliwosciami widocznie to jest normalne

Mnie wczoraj bolał brzusioo ehh czułam się tak jakbym miała zaraz dostać okres :baffled: a to wszytsko przez to że skraca mi się szyjka:eek: i są duże szanse na to że urodze wcześniaczka ... i cycuchy mnie strasznie bolą :baffled: i są takie pełne że przesada,leje mi się z nich normalnie biała siara ciurkiem :eek: i to tak okrutnie że wkładki nie pomagają hehe musze je dosłownie co15-20 minut zmieniać :wściekła/y: ...masakra normalnie :tak:

Normalne, to zależy od organizmu,jedne produkują mniej pokarmu i dopiero więce3j jest produkowane po porodzie a inne już zaczynają dużo wcześniej ... ja siare zauważyłam już gdzieś około 3 miesiąca ciąży :-)

Ja jeszcze siary niemam - nawet jak nacisne :confused:
Młoda mamusiu ja mam podobnie tak jak ty tzn. w nocy się budze i jak za długo leże na prawym czy lewym boku to mnie on boli i się budze i potem to już niewiem co mam ze sobą zrobić.

reklama
Ja tez ja zaobserwowalam tak gdzies ok. 3 miesiaca, wycieka jak sie nacisnie piers, ale od czasu do czasu samo sie troszke uleje....:-D , szczegolnie wieczorem jak wezme prysznic....

Do góry