A ja dzisiaj odczuwam kłucie z lewej strony pod zebrami, najbardziej to jak mocniej oddycham i się tak zastanawiam czy to nie mój synuś uciska mnie na jakiś nerw oby tak było, a nie znowu jakis innej natury problem.
reklama
Ale smiesznie, MONA, mnie dzisiaj tez kluje po lewej stronie pod zebrami.....A z kolei jak gdzies ide, dluzej niz 10 min., to zaczyna mnie kluc pon prawej stronie w dole brzucha, bol taki jak kolka, tylko nie w tym miejscu....
ANETA fajny zbieg okolicznosci , a klucie w dole brzucha to juz u mnie prawie codziennośc własnie szczególnie jak za długo chodzę, a w moim przypadku to jest kilka minut.
Moze na tym etapie ciązy to normalne (z tymi zebrami) bo różnimy się tylko dwoma dniami .
Moze na tym etapie ciązy to normalne (z tymi zebrami) bo różnimy się tylko dwoma dniami .
młoda_mamusia
Fanka BB :)
mi tez czasami tak sie jakoś trudno oddycha jakby powietrza mialo mi braknac, ,, i jak spie dluzej na lewym czy prawym boku to zaczyna mi ta strona dretwiec ale juz mi lepiej ze nie jestem sama z tymi dolegliwosciami widocznie to jest normalne
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Mnie wczoraj bolał brzusioo ehh czułam się tak jakbym miała zaraz dostać okres a to wszytsko przez to że skraca mi się szyjka i są duże szanse na to że urodze wcześniaczka ... i cycuchy mnie strasznie bolą i są takie pełne że przesada,leje mi się z nich normalnie biała siara ciurkiem i to tak okrutnie że wkładki nie pomagają hehe musze je dosłownie co15-20 minut zmieniać ...masakra normalnie
reklama
Podziel się: