reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Gosiu bolal bo przecie tam miednica sie rozchodzi
Miss no brzusio rosnie;)
O jakich nakladkach pisalyscie? A oslonki na piersi? Ja uzywalam roznych medeli najlepsze byly. Bo Mam wklesle brodawko i dziec na poczatku nie mogl sobie poradzic

Ostatnia edycja:
reklama
Udało mi się nakarmić Alicje z niedobrej piersi :) nakładki mam ale póki co wole zaciskac zęby bo i tak sztuczną butle daje i nie chce wprowadzać kolejnej nowości w karmieniu.

Cyntia - Jupiiii super wieści!

Ja na pocżątku używałam nakładek Aventy, mogę polecić, Zośce szło dobrze z nich picie, a moje zmasakrowane brodawki jakoś się zagoiły:) Zresztą ona czasem jak źle chwyci to i tak boli, i chyba nie da się tak w 100% unikać jakiś sytuacji bolących:)

Super Iwo, że pierś nielubiana zaczyna być ok:) jakby co próbuj karmić spod pachy, mówią, że wtedy dziecko się oszukuje, że pije z tej piersi, którą lubi:)

Czeeeessscccc.

Melduje sie ze zyje. Ale co to za zycie. Jestem dzis zla, wsciekla, smutna i wszystko do du.py :-( nawet nie moge sie skupic aby wam odpisac po kolei.

Jutro nadrobie obiecuje.

P.s Cyntia super ze siuski Adusia czyste :-)

Ludzik - ja sama sobie dobralam, ale słyszałam, że u brafitierek często okazuje się, że źle dobieramy rozmiary.
Adi nieraz też krzyczy w trakcie ubierania, ale nie jakoś bardzo często. Pół na pół.
Może mamie dać jakiś prezent związany z wnuczką? Może ramka z odciskiem stopek małej i oczywiście zdjęciem? Perfumy? Szal? Torebkę? Pościel?

MamaTomeczka - nie ma czego zazdrościć. Już 6 lat temu, gdy moja kuzynka zobaczyła mój biust, to określiła go jako afrykański :D Taki troszkę długi, płaczący, hehe. A teraz.... Ale jakoś nie mam na tym punkcie kompleksów. Gorzej z tym, co jest na dole po porodzie.

Goska - mnie boli krzyż od podnoszenia małego i nachylania się.

Asia - a co się stało?

U mnie już lepiej z pęcherzem. Jakoś wzbranialam się przed nadmanganianem potasu, a to się okazuje, że to jest cudo!

Echhhh ;-(
Nadal nie dostalam kasy z zusu, alimentow w pazdzierniku tez nie dostalam, nie mam kurtki, mam dola, i ryczec mi sie chce dzis. Nic mi nie idzie. Staram sie zajac jakas praca ale tez jakos kulawo mi to wychodzi. Robie mus jablkowy i rycze ;-(

Asia - współczuję. Ci z ZUS-u nienormalni? Jesteś w ciąży i musisz mieć pieniądze na jedzenie :/
Ja dostawałam po mw 20 dniach od dostarczenia zwolnienia. Może zadzwoń do nich?

reklama
Asia ja tez dlugo czekalam na pierwszy przelew i pojechalam do nich. Okazalo sie, ze moje zwolnienie w systemie czekalo ponad tydzien az jakas baba kliknie akceptuj! Normalnie zarobieni są i nie miala czasu. Po mojej wizycie jakies 2-3 mialam kase.

Do góry