reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Suselku ciesze sie ze wizyta udana. Mysle ze mozesz spokojnie odetchnac z ulga.
A jak uczcisz dobre wyniki jednymi spioszkami mysle ze nic sie nie stanie ;-)

Polska

Ja zamowilam te z malpka w pierwszym rzedzie, potem Daddys litte star i jeszcze lettle brother rules :-) juz szperam za kolejnymi :-)

susel ale świetne wieści! Nooo to teraz kochana może spokojnie odetchnąć i poszperać tego nexta :-) Cieszę się razem z Tobą!

Asia ale kurcze, nie bierz już tych pajaców co mają po jednej stronie rozpięcie bo kiepsko się drugą nogę wyciąga. Mówię Ci z autopsji i dobrze radzę :tak: ja zamówiłam dzisiaj w 5-10-15 :-) zerknij tam

Mona aaa no widzisz, nie pomyślałam o takich :happy2:

Agamemnon no dzieki za info :-) teraz w weekend mam dostac od 2 klientwk paki ciuchow do przejzenia juz sie doczekac nie moge :-) z ciuchow narazie nic nie kupuje bo musze poszperac w tych paczkach. Ale twn next to siedzi mi w glowie ;-)

Susel oj rzeczywiście w ubrankach dla dziewczynek dużo różu, ale zawsze więcej kombinacji, bo można spodenki, sukienkę, spódniczkę itd...:) tych możliwości sporo:)
Cieszę się, że wszystko dobrze, a jedne śpiochy to nie grzech:) ja kupiłam bodziaki z Kubusiem Puchatkiem jakoś szybko:) - dla Zosi nadal za duże:) choć wtedy wydawały się malutkie:)

Mamo TiA ja wiem o co Ci chodzi, chociaż ja akurat z tego oddziału mam dobre wrażenia, ale wiem, że ona sprawdza czy jest mama.. i wiem, że stąd to tulenie, ale na szczęście małe dziecko i szybko przyzwyczai się do dobrego i będzie spokojna:)

A jak chodzi o "podwiązanie" facetów to mój chyba by się nie zgodził. ale z drugiej strony chyba bym nigdy od niego tego nie oczekiwała:) a pojęcie facetów co do męskości to też zabawne, bo jakby zdolność robienia dzieci świadczyła o ich męskości - stąd ten ich lęk przed badaniem płodności:)

Mała wykąpana i śpi... Zobaczymy jak długo:)

hej :)

Dziekuje dziewczyny za miłe słowa. Operacja będzie mozliwa jak trochę podrośnie, póki co zalożą mu aparat sluchowy jeśli ma resztki sluchu jeśli nic to nie wiem jeszcze. Na razie jestesmy umowieni na 02.02.15 do kajetan dobrej kliniki w tym zakresie.
Ale dziś byliśmy na usg główki i wyszło prawidłowo wiec sie cieszymy z tego.
Ludzik wada słuchu najprawdopodobniej jest wynikiem niedotlenienia jakie miał zaraz po porodzie
A z tym, co mówisz o córusiach tatusia to racja. Mój chciał pierwszego syna a teraz ie wyobraża sobie życia bez Nadusi. Kocha ją strasznie.
Phoebe tez sie zastanawiam nad antykoncepcją i mam mętlik w głowie ale chyba póki kamię to będą gumki
Iwo jeszcze trochę ale zleciało :)
Susel ale wieści :) starsznie sie ciesze z Twojego szczescia i zawsze Ci kibicowałam

młody sie budzi musze uciekać

Iwo super wiesci, czyli mozesz juz rodzic

Wiki trzymam kciuki, oby operacja sie udala

Susel no wiedzialam ze bedzie wszystko ok na połówkowym

Ja ubranek nie kupuje bo mam troche po synku. Te poczatkowe prawie nie zniszczone no i takie bardziej unisex. Poza tym czesc mi kuzynka podesłała wiec nawet mam kilka sukieneczek.

reklama
Cześć Kochane :happy2:

Chłop wczoraj ok. 22 wrócił do domu, ponadrabiałam Was, ale dziś zabrał lapka do pracy, więc mam go dopiero teraz :happy2:

wiikii :* bardzo mocno Was przytulam, będę o Was myślała :* operacja musi się udać :*

mychunia
zaciskaj nogi jeszcze parę tyg :*

mamaTiA
ale Cię z kotem urządzili :baffled: no i kot też Cię nieźle urządził... mnie w buzię kiedyś mój własny pies uchlał, ale on był rozpieszczony do bólu... ślad miałam długo, ale nie mogłam się na niego gniewać :sorry2:

suselku super wiadomości :-D

grzanka i udało Ci się zdobyć laktator jakiś porządny?

U nas ok, po niedzielnym wymiotowaniu nie było śladu już późnym wieczorem, niewyjaśniony epizod i tyle :-p zaliczyliśmy kolejne szczepienie i dr pozwoliła już powoli rozszerzać dietę - efekt jest taki, że marchewką plujemy dalej niż widzimy :szok: jabłko na razie przeszło bez problemu :happy: pogoda się popsuła niestety... :dry: i starszak znów robi histerie a nie tak dawno go pochwaliłam, że już odpuścił... :dry:

Jeśli chodzi o antykoncepcję... szczerze mówiąc, to my z A od wielu lat (dokładnie 15 chyba :sorry2:) lecimy na przerywanym lub gumkach i obserwowaniu siebie (płodne/niepłodne) i sprawdza się to u nas perfect :-p przez te wszystkie lata tylko raz miałam stracha :sorry2: a tak to obie ciąże planowane :-p więc ja jakoś nie będę szalała, a w ogóle to wiecie, że jak wpadniemy, to nie będę płakać :-D

Ostatnia edycja:
Do góry