reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ludzik - tylko tyle że dostałam najniży możliwy mandat 168 zł:eek: max jest 3400zł - super babeczki trafiłam. Gdybym na taką trafiła za pierwszym razem a nie starą rumplę to możliwe że i mandatu by nie było.

Właśnie przyszedł laktator Canpola i oczywiście przetestowałam :szok: kurcze o ile moccniej ssie niż taki ręczny!!!!

reklama
iwo super, że Ci pasuje ten Canopl, bo u mnie jednak znacznie lepiej sprawdza się medela, ale ta szpitalna :/ więcej wyciągam, a że się ze mnie nie leje mleko litrami, to wolę ją...

agamemnon :( nie wiem, co to za neurologiczne cholerstwo, ale oby dobrze się skończyło... rozumiem, że z Hubertem też chodziliście? Jutro już wychodzicie :) zobaczysz, że od razu wszystko będzie lepiej :happy: :*:happy:

cyntia co tam? :cool2:

susel same pozytywne wieści :-D w Twoich postach widać taką radość, że aż się człowiek do kompa śmieje :happy:

agamemnon, ludzik gratulacje!!!!!

witamy Zosię i Błażejka!!!!! niech się zdrowo chowają, szybko rosną i niech nie mają kolek*!

czekamy na zdjęcia!

* moja gwiazda spłakana leży mi na kolanach i próbuje zasnąć, odstawiliśmy Sab Simplex bo już było super (zużyliśmy 3 opakowania) no i zonk, codziennie w godz 18-20 jest płacz :-(

gdzie jest ten wątek zamknięty by jakieś foty wstawić? kogo mogę prosić o dostęp?

Agamemnon no nie. Poryczałaś się że baba Cię skomplementowała mianem "upartej"? Toż to zaszczyt bo nie dasz sobie w kasz dmuchać. Dziwne ze smoczkiem. U mnie jak pediatra była i mówiłam, że Ania ciągle wisi na cycu... to zapytała czy smoka daję. Powiedziałam że nie to ona mi powiedziała, że może warto zacząć podawać?:szok: Na priv napisałam numer mój ale skoro z tel nie możesz czytać to poczekam spokojnie aż wyjdziesz. Bardzo mi przykro z powodu Błażejka. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Jesteś już obyta. Wiesz, że ta przypadłość jest w 100 % do wyprostowania tylko będziecie się musieli męczyć trochę z rehabilitacją i leczeniem ewentualnym. Będzie dobrze. Ja nie słyszałam o tej doktorce ale dzwoniłam do mojej ukochanej kuzynki z Wrocławia. Jej szwagierka pracuje od nastu lat jako pielęgniarka na oddziale neurologii dziecięcej (kiedyś na Korczaka, od niedawna na Koszarowej). Zna to nazwisko i mówi że poleca. Baba cudów dokonuje. Ma dzisiaj nockę to spróbuje telefon do niej prywatny zdobyć i gdybyś chciała do niej i by były terminy kosmiczne to po znajomości jakoś spróbujemy Cię umówić. Aha jakby co to neurologów z Korczaka -swojego obecnego oddziału odradza za to ma namiary na jakiegoś ekstra specjalistę, z którym kiedyś pracowała. Ona jeszcze w pracy wywiad zrobi i jutro dostanę namiary na najlepszych. Będzie dobrze.
Kochana, ja juz umowiona na wizytę do dr Jakuszko, wiem ze cuda dziala bo z H jezdzilam do niej. Babeczka cudów dokonuje. Jestes kochana, ze zapytalas o nią i dzieki za pomoc :-* Syn sie perzebudza, ide dac cyce bo mi eksplodują

Asiu chyba masz racje;-) pewnie siedzi na porodowce;-)

Karola do Malusi musisz napisac jesli niemasz dostepu tam
Ja corce tez dawalam kropelki ten Sab Simplex ale jej zs bardzo nie pomogly...
Bedziesz musisla znow sprovowac jej dawac te kropelki

reklama
Asia, tylko proszę nie mieć do mnie pretensji o wątek zamknięty jakby co, bo to tylko admin może dodać jeżeli napiszę PW, a napisałam. Najwyżej jak do jutra Ciebie J@god@ nie doda napiszę do innego admina.

Jeżeli jeszcze, któraś z Was nie jest na wątku zamknietym proszę dac znac na PW, to poproszę o dodanie. Tak samo zbieram dane na listę ciężarówek i listę mam rozpakowanych i też proszę na PW.

Do góry