reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Maluś - nikt nie ma do Ciebie pretensji, uważam że moderatorki mogłyby mieć większe uprawnienia skoro administratorki nie wyrabiają :-(

Agamemnon - szybko działasz :tak::tak::tak: jak rozumiem jutro wychodzicie i od razu do doktora?

MamaTomAni ja daję Małej bebiko, mieszam lyzeczka wiec nie ma piany. Kurde linka nie mam jak tetar wrzucic bo na tel pisze zawsze. Ale wchodzisz w forum ciaza przyszle mamy i majowe mamy 2015. Mam nadzieje, ze Ci sie uda.

Suselku super, ze masz wsparcie szefowej:) gratuluje chlopczyka jesli to sie sprawdzi:) na chustowaniu spoko bylo nauczylam sie wiazac, ale cwiczylam na lalce tylko, bo Lenka nie chciala wspolpracowac:) pocwiczymy w domu na spokojnie. Niestety rogala mojego nie oddam:) jest nieoceniony. Ja kupilam poduche na stronie mamo-tato.com Jesli chcialabys kupic a nie beda mieli wysylki za granice to daj znac jakos inaczej to rozwiazemy:)

Cyntia 3mam kciuki zeby sie ruszylo:)

Iwo, wiem, wiem i dlatego napisałam jakby co :) Przejrzalem cały wątek zamknięty z myślą o tym, że jednak będę mogła Asie dodac, ale nic z tego. Dziękuje za podpowiedz. Jutro w wolnej chwili zapytam się o tą opcję.

Cyntia, Adriankowi za dobrze u mamusi :)

Ludzik ta Twoja mala jest naprawde ladna na tych zdjeciach! w zyciu bym sie nie domyslila ze to kilku dniowy maluszek!

Asia mam nadzieje ze jak malusiolka juz napisala do adminow, to teraz szybko pojdzie z przyjeciem Cie do zamknietego, bo jednak nie chce tu za duzo wrzucac.

iwo a Ty juz odciagasz???

julia oczywiscie ze mozesz! :-) my jestesmy bardzo goscinni! :-):tak:historia nie jest taka skomplikowana, bo maz tu najpierw mial prace, juz przed slubem a potem ja dojechalam i tak sobie juz kilka lat zyjemy :tak:

Grzanka dzieki za pomoc! jakos dam rade z wysylka tutaj. a podpowiesz mi od kiedy warto ja miec? oby z chusta sie udalo tez nie na lalce ;-)
mamaTomeczka jezeli chodzi o dziewczyne z majowek to nick - asiaf, fochy strzela i glupoty opowiada prawie caly czas, ale gdzies tu zaczelo sie ostrzej:
https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-2015-a-f591/maj-2015-a-72292/index158.html

karola zamkniety watek jest tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/zawsze-mlode-i-piekne-kobietki-f564/pokazmy-sie-sobie-70441/

Malus !!! No co ty jakie pretensje. Przeciez wiem ze to nie ty robisz. Stwierdzilam tylko fakt. Czekam (nie)cierpliwie ;-)

Warsztaty super. Tylek boli. Ale kosmetyki wygrane :-D

Susel ja tez polecam rogala. Spimy we 3 od jakiegos czasu juz :-)

Cyntia myslalam ze juz w trakcie :-)

Suselku zapomnialam, ze o to pytalas:) w sumie to od Ciebie zalezy. Im wczesniej kupisz tym moz plecy beda mniej bolaly. Ja kupilam chyba w polowie drugiego trymestru:)

Suselku ja np. kupiłam bardzo szybko sobie "rogala", bo ja uwielbiałam spać na boku i brzuchu i on mi tak pomagał zasypiać, aby się nie odwrócić na brzuch:):) chyba w 12 tygodniu już go miałam:) Suselku dziękuję za komplement na temat mojej księżniczki:) jak na nią patrzę to też już nie widzę tego poporodowego zmęczenia:) tylko jeszcze jak to wszystkie noworodki ciągle śpi:)

Mychunia tez nienawidzę czopków, a teraz muszę się nimi katować ale jeszcze jutro M kupi mi błonnik w aptece i może to wszystko jakoś zacznie się normować. Nie chcę nabawić się hemoroidów.

reklama
Do góry