reklama
Grzankaa
Fanka BB :)
MamaTomAni ja daję Małej bebiko, mieszam lyzeczka wiec nie ma piany. Kurde linka nie mam jak tetar wrzucic bo na tel pisze zawsze. Ale wchodzisz w forum ciaza przyszle mamy i majowe mamy 2015. Mam nadzieje, ze Ci sie uda.
Suselku super, ze masz wsparcie szefowej gratuluje chlopczyka jesli to sie sprawdzi na chustowaniu spoko bylo nauczylam sie wiazac, ale cwiczylam na lalce tylko, bo Lenka nie chciala wspolpracowac pocwiczymy w domu na spokojnie. Niestety rogala mojego nie oddam jest nieoceniony. Ja kupilam poduche na stronie mamo-tato.com Jesli chcialabys kupic a nie beda mieli wysylki za granice to daj znac jakos inaczej to rozwiazemy
Cyntia 3mam kciuki zeby sie ruszylo
Suselku super, ze masz wsparcie szefowej gratuluje chlopczyka jesli to sie sprawdzi na chustowaniu spoko bylo nauczylam sie wiazac, ale cwiczylam na lalce tylko, bo Lenka nie chciala wspolpracowac pocwiczymy w domu na spokojnie. Niestety rogala mojego nie oddam jest nieoceniony. Ja kupilam poduche na stronie mamo-tato.com Jesli chcialabys kupic a nie beda mieli wysylki za granice to daj znac jakos inaczej to rozwiazemy
Cyntia 3mam kciuki zeby sie ruszylo
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Iwo, wiem, wiem i dlatego napisałam jakby co Przejrzalem cały wątek zamknięty z myślą o tym, że jednak będę mogła Asie dodac, ale nic z tego. Dziękuje za podpowiedz. Jutro w wolnej chwili zapytam się o tą opcję.
Cyntia, Adriankowi za dobrze u mamusi
Cyntia, Adriankowi za dobrze u mamusi
Ludzik ta Twoja mala jest naprawde ladna na tych zdjeciach! w zyciu bym sie nie domyslila ze to kilku dniowy maluszek!
Asia mam nadzieje ze jak malusiolka juz napisala do adminow, to teraz szybko pojdzie z przyjeciem Cie do zamknietego, bo jednak nie chce tu za duzo wrzucac.
iwo a Ty juz odciagasz???
julia oczywiscie ze mozesz! :-) my jestesmy bardzo goscinni! :-)historia nie jest taka skomplikowana, bo maz tu najpierw mial prace, juz przed slubem a potem ja dojechalam i tak sobie juz kilka lat zyjemy
Grzanka dzieki za pomoc! jakos dam rade z wysylka tutaj. a podpowiesz mi od kiedy warto ja miec? oby z chusta sie udalo tez nie na lalce ;-)
mamaTomeczka jezeli chodzi o dziewczyne z majowek to nick - asiaf, fochy strzela i glupoty opowiada prawie caly czas, ale gdzies tu zaczelo sie ostrzej:
https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-2015-a-f591/maj-2015-a-72292/index158.html
karola zamkniety watek jest tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/zawsze-mlode-i-piekne-kobietki-f564/pokazmy-sie-sobie-70441/
Asia mam nadzieje ze jak malusiolka juz napisala do adminow, to teraz szybko pojdzie z przyjeciem Cie do zamknietego, bo jednak nie chce tu za duzo wrzucac.
iwo a Ty juz odciagasz???
julia oczywiscie ze mozesz! :-) my jestesmy bardzo goscinni! :-)historia nie jest taka skomplikowana, bo maz tu najpierw mial prace, juz przed slubem a potem ja dojechalam i tak sobie juz kilka lat zyjemy
Grzanka dzieki za pomoc! jakos dam rade z wysylka tutaj. a podpowiesz mi od kiedy warto ja miec? oby z chusta sie udalo tez nie na lalce ;-)
mamaTomeczka jezeli chodzi o dziewczyne z majowek to nick - asiaf, fochy strzela i glupoty opowiada prawie caly czas, ale gdzies tu zaczelo sie ostrzej:
https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-2015-a-f591/maj-2015-a-72292/index158.html
karola zamkniety watek jest tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/zawsze-mlode-i-piekne-kobietki-f564/pokazmy-sie-sobie-70441/
Malus !!! No co ty jakie pretensje. Przeciez wiem ze to nie ty robisz. Stwierdzilam tylko fakt. Czekam (nie)cierpliwie ;-)
Warsztaty super. Tylek boli. Ale kosmetyki wygrane
Susel ja tez polecam rogala. Spimy we 3 od jakiegos czasu juz :-)
Cyntia myslalam ze juz w trakcie :-)
Warsztaty super. Tylek boli. Ale kosmetyki wygrane
Susel ja tez polecam rogala. Spimy we 3 od jakiegos czasu juz :-)
Cyntia myslalam ze juz w trakcie :-)
Grzankaa
Suselku zapomnialam, ze o to pytalas w sumie to od Ciebie zalezy. Im wczesniej kupisz tym moz plecy beda mniej bolaly. Ja kupilam chyba w polowie drugiego trymestru
Ludzik
Suselku ja np. kupiłam bardzo szybko sobie "rogala", bo ja uwielbiałam spać na boku i brzuchu i on mi tak pomagał zasypiać, aby się nie odwrócić na brzuch chyba w 12 tygodniu już go miałam Suselku dziękuję za komplement na temat mojej księżniczki jak na nią patrzę to też już nie widzę tego poporodowego zmęczenia tylko jeszcze jak to wszystkie noworodki ciągle śpi
Mychunia tez nienawidzę czopków, a teraz muszę się nimi katować ale jeszcze jutro M kupi mi błonnik w aptece i może to wszystko jakoś zacznie się normować. Nie chcę nabawić się hemoroidów.
Mychunia tez nienawidzę czopków, a teraz muszę się nimi katować ale jeszcze jutro M kupi mi błonnik w aptece i może to wszystko jakoś zacznie się normować. Nie chcę nabawić się hemoroidów.
reklama
Grzankaa
Ludzik korzystaj z tego, ze caly czas spi ja juz tesknie za tymi czasami i nie martw sie ja tez ciagle sprawdzalam czy Lena oddycha, to normalne