reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

iwo gratuluję takiego stażu :-D my jesteśmy razem ciut krócej, bo 16 lat :tak: w tym 6 lat po ślubie będzie w październiku :tak: to też ponad pół mojego życia :-D

cyntia dobrze, że z uchem lepiej :*

agamemnon u nas tez pięknie, już zaliczyliśmy spacer :happy:

I w ogóle to wrześniówki do roboty :-D:-D:-D

Cześć :happy:
Ślubny już wrócił, co prawda jest w pracy i pewnie będzie w domu około 20, ale zawsze świadomość, że jest na miejscu to już dużo :-p no i zaraz weekend :laugh2: trochę mamy jeżdżenia, bo chcemy kupić stół do kuchni i komodę do przedpokoju :happy: chyba zagram w totka :confused2:

Miłego piątku :*

reklama
Jestem dziewczyny przepraszam ze tyle to trwalo ale jak zwykle byla obsuwa i ledwo do pracy zdazylam.

A wiec Ignaś został Ignasiem  jest pieknym wiercipieta. Wszystko z nim dobrze. Ja mam anamie jak cholera i mam brac zelazo  ale niewazne nic juz dzis jest niewazne tak jestem szczesliwa 

Dziekuje za kciuki

Witam
Asia super zdjecia
Ludzik fajnie ze posiewy czyste
Malusiolka nie ma co zwlekac z badaniem w koncu zdrowie najwazniejsze
Phoebe ehh ci faceci ciezko z nimi a bez nich tez zle
Ja dzis mam połowkowe o 19:30 wiec tez mam troche stresa. A my tez kobice z emkiem i ogladamy mecze przez neta. Troche sie wiesza ale obraz nawet niezly i komentarze pl, generalnie transmisja z volleyball 1

Asia -- aaaaaaaaaaa jaki piekny chłopiec! I pomysleć że on sobie taki maleńki w brzuszku siedzi:-)

Gochson - no to czekamy na super wieści i dla Ciebie również &&&&&&&&&&

Mnie dopadła jakaś klęska......znów wymiotuje i jest mi nie dobrze :-(
Nie dziwie się wcale, ze pod koniec człek tak się ch**wo czuje, ze już nie ważne jak będzie boleć aby już urodzić!

Cos mam slaba forme w pisaniu, wiec dobrze ze nie macie juz takiego tempa jak kiedys na staraczkach bo bym nie dala rady nadrabiac ;-)

Cyntia pierwszy raz bylam na USG wg OM 6t0d i byl dokladnie taki sam wiek wedlug USG. teraz bylam wg OM w 7t0d a wiek wg USG byl tylko 6t3d. Dopplera nie podlaczala wiec nie wiem jak szybko bilo serduszko, ale napewno bilo. co do piersi to ja tez macam ;-) bola przy dotyku i to jest jedyny objaw ktory jest caly czas, wiec zawsze sie upewniam czy nadal jest. kiedy wizyta u endo? bierzesz leki nadal? jak nie to pewnie dostaniesz albo zmieni dawke. najwazniejsze ze zdiagnozowali, a leczyc to latwo z tego co wiem :tak: teraz tak czytajac to zamiast sie stresowac to zaczynam sie ekscytowac Twoim porodem ;-)
iwo, Cyntia ja tak sobie wlasnie mysle ze to byl problem z mierzeniem wlasnie, mam taka nadzieje :tak:

Phoebe dobra historia z tymi butami :-D
Phoebe, ewka co do mdlosci to jakbym tez od poczatku nie miala to pewnie bym sie nie martwila, ale ze byly a potem prawie zniknely to sie stresuje, ale juz mi lepiej. co ma byc to bedzie!
julia starania po cichu mowisz? :sorry: a dostalas CLO? z tego co pamietam to na nim od razu sie udawalo.

ale mi dziewczyny robicie smaki. benfica zupa dyniowa sie podziel kochana! a jak nie chcesz sie dzielic to daj mi przepis jak nie jest trudna, bo ze mnie slaby kucharz ;-)

tak piszecie o tych pozno wracajacych mezach a u nas wszystko na odwrot bo to ja jakies dwie godziny po nim wracam do domu. jeszcze nie wiem co to bedzie jakbysmy mieli malenstwo. pomysle o tym pozniej, jak juz sie nie bede martwic mdlosciami itp ;-) a Grzanka fajnie masz ze Twoj jak wraca to pomaga a nie jak wiekszosc mowi, ze zmeczony po pracy.

Asia ale piekne zdjecie! :-)

Ostatnia edycja:
Cyntia, Grzanka nie bylo az tak zle. Co prawda obudzila sie po 22 i nie spala do 1, ale reszta nocy ok.

Ludzik super ze tym razem badania wyszly dobrze.

Iwo wow 17 lat razem, szmat czasu. Nam w czerwcu 13 rocznica slubu pykla.

Agamemnon tylko widzisz, gdybysmy sie poklocili to bym wiedziala o co ma focha, a on poszedl pod prysznic, pozniej wyszykowal sie do pracy i juz sie nie odzywal. Dzisiaj to 3 dzien, strasznie dlugo to trwa, bo zawsze w takich sytuacjach ciagnelam go za jezyk i zaraz zaczynal rozmawiac, a tym razem nie.
Jak ciasto wyszlo?

Grzanka, w uk jest takie mleko, ale czy dziala to nie wiem. Gdyby mala byla troche starsza to bym dodawala jej kleik ryzowy.

Asia gratuluje Ignasia. Fajnie tak moc poogladac dzidziola.

Gochson i jak po polowkowym?

Susel kiedy kolejna wizyta? Na pewno bedzie dobrze, bardzo mocno trzymam za was kciuki.

reklama
Hej ja juz po połowkowym i wszystko dobrze...jejku jak sie ciesze. Zawsze mam stresa przy takim badaniu. Lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka wiec zaczynam w to wierzyc. Bardzo chciałam dziewczynke wiec podchodziłam do tego z dystansem. Wazy juz 452 g, lozysko sie troche podniosło wiec jest super. Synek byl z nami i nawet grzecznie ogladal dzidzie.

Do góry