reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ludzik - no to super, że posiew wyszedł tak dobrze. A mężu jaki łaskawy, hihi ;) Wczoraj pewno paznokcie obgryzal na meczu ;)
A co do tego 16.09 to nie wiem. No jak mnie męczyły skurcze od maja, tak ostatnio jest cisza. Czaaaasem coś mnie złapie, a czasem cały dzień cisza.
Zaczęłam ćwiczyć na piłce wczoraj. W sensie siadam i się gibam ;)

Susel - jak się czujesz?

Gochson - jak tam?

reklama
witam się po ciężkiej nocy :-( takich snów to ja dawno nie miałam :wściekła/y:

ludzik siatkówka to podstawa :tak: mój mąż biedny musi dłużej siedzieć jak są mecze i musiał mi pakiet premium wykupić żebym mogła oglądać :-) uwielbiam siatkówkę :-D

Cyntia, ja też już miałam skurcze i generalnie myślałam, że zaraz się rozkręci, a ostatnio cisza. Mój mąż ma grafik ustalony i stara się dogadać z córką kiedy ta powinna przyjść na świat:) ostatnio jej tez tłumaczył, że prezentem imieninowym lub urodzinowym też by mogła zostać:) na imieninowy się zgadzam - 21.09, ale przenosić tydzień nie chcę - 1.10:)

Mychunia my oglądamy przez net, kompa podłączamy do telewizora, z jakiejś angielskiej TV:)

Hej mi coś wczoraj wena padła i nic mi się nie chciało :baffled: dodatkowo a to w plecy bolały a to brzuch jak to mowię starośc nie radość :rofl2:
Dziś przyszły tetrówki w sówki to wypiorę i wyprasuje.

Ludzik - może nie podmyłaś się starannie przed probraniem próbki lub nie była za środkowego strumienia. Najważniejsze że posiew OK i kłopot z głowy

Mychunia - to jest bezczelne organizować mistrzostwa a potem kodować. Solorz twierdzi że on strasznie dużo kasy wydał na prawa do transmisji. To po kiego się pchał? Jak TVP by kupiła to by nie mogła zakodować.

Cyntia - czy samo gibanie daje ulge na plecy? Patrz mnie wczoraj bolały i nie pomyślałam by napompować :wściekła/y:

Maluś - to że Oliwka się nie dostał nie znaczy że nie moze dołączyć do gurpy w trakcie roku wystarczy się pokazywać i pytac o miejsce, jak masz kilka przedszkoli to po wszystkich bym łaziła

Mama Tomeczka - smutne z tymi urodzinami, &&&& by jednak udało się emkowi wrócić

Ej mamuśki jutro taka ładna data nikomu się nie spieszy na porodówke? Nam z emkiem jutro stuknie 17lat odkąd jesteśmy razem (połowa mojego życia :szok:)

Iwo generalnie też bym tak pomyślała,że źle pobrałam próbkę, ale leukocytów było dużo więcej niż norma i dlatego robiliśmy posiew. Najważniejsze,że posiew wyszedł czysty:)

Mi się już spieszy, ale jutro siatkarze wieczorem, więc albo z porodem muszę uwinąć się przed meczem, albo po nim:laugh2::laugh2:

Hej hej!
Siedzę i patrzę co wyjdzie z mojego ciacha które pieke na jutrzejszą imprę syna. Po mnie piecze mama :-pDzień dzisiaj mglisto-deszczowy więc w sam raz na siedzenie w domu.
Wczoraj się mega źle czułam, kręciło mnie w żołądku i dwa razy musiałam się z jedzeniem pożegnać :baffled:W dodatku nie mogłam się do końca z drugiej strony ten teges :baffled: Juz sobie pomyślałam, ze się może coś rozkręca ale nic a nic. Nie wiem czy nie skoczę w środę na szybkie usg bo się Młody jakoś poprzekręcał i mam schize ze może już nie jest jak trzeba :sorry:

Ludziku a no chce pozałatwiać papierowe sprawy w urzędach bo mój M skory do takich rzeczy nie jest, a z Młodym nie uśmiecha mi się latać. Wiec upiekę ciacho i lece do gminy.

Phoebe, chyba się nikt nie urodził co by zrozumiał męską naturę. Wkurza mnie takie nie odzywanie się. Mój tato jest identyczny - dzisiaj uśmiech a od jutra foch ze szlag wie jakiego powodu.
Ja lubię szybkie akcje - coś nie pasuje to mówie, staram się powiedziec co i jak , jak trzeba przeprosić i koniec kłótni.

iwo fiu fiu, 17 lat! :-)

MamoTomAni jak tam dzisiaj??

Phoebe jak Majeczka w nocy? Nawe nie wiedzilam, ze jest mleko dla glodnych dzieci:)

Ludzik ja tez tak kilka razy w ciazy mialam, ze z badania wyszly bakterie a z posiewu nic. Moze jakis chwilowy syf:)

Cyntia to pochwal sie pozniej zdjeciami:)

Iwo nastepnych latek z emkiem!:)

ludzik ja muszę rozumieć co komentują, a języka dobrze nie znam :-(

iwo dokładnie skandal :wściekła/y: mój tata się cieszy bo mu smsami relacje z meczy śle :-) piękna rocznica Was jutro czeka :tak: za kolejne 17 lat ;*

Hej dziewczyny.
Ale naskrobalyscie.

Cynta super zazdroszcze ci tych mebelkow :-) i fajnie ze ucho mniej dokucza!

Moj chlop do pracy wychodzi 7.30 i wraca 20.30 i pozniej. Strasznie mnie to wkurza. Juz mu trabie ze ma sie nastawic na wczesniejsze powroty po porodzie. Ciekawe jak bedzie.

Ludzik to boski maz :-) łaskawy hihi

Mychunia witaj w klubie ja tez noc mialam nieciekawa :-/

Iwo :-O to kawal czasu juz za wami. Oby wielokrotnosc tych lat jeszcze byla przed wami.

Ja na poczekalni czekam na podgladanie mojego misia. Mam stracha nie powiem :-/

reklama
Asiulka - &&&&&& na pewno wszystko OK, pochwal sie po usg

Agamemnon - gdzie ta mgła?:-) u nas piękne słonko od rana pieluszki mi schną na słońcu:rofl2:

Do góry