reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Benfica ale Twoj synus juz duzy! Przystojniak rosnie.
Agamemnon, Ludzik wszystkiego naj i kolejnych razem spedzonych lat!
MamaTomeczka wspolczuje delegacji, ale dasz rade! Na dlugo maz jedzie?

Jeszcze 4 dni do wizyty tesciow, juz nie mam czasu zeby do was zagladnac a co to bedzie pozniej? Juz sie zapowiedzieli ze beda chlopakow zabierac na spacery, no zobaczymy jak to bedzie bo ja juz na spacery sie nie nadaje.

reklama
Phoebe - kiedy masz się zgłosić do szpitala? Fajnie że teściowe przyjadą oby tylko pomocni sie okazali :tak:

Agamemnon, Ludzik- 100 lat w miłości, zrozumieniu i zdrowiu dla Was i malżonków!!!!!

Grzanka -
jak widzisz że Lenka nie przełyka tylko sutka ciągnie to spróbuj jej smoka podsunąć. Może da się oszukać.U nas lipa... jutro ta sama droga nas czeka. Okazłąo się że wyszło zarządzenie iż lekarze maja zakaz przyjmowania pacjentów poza poradnią i musimy jutro przyjechać normalnie do poradni. W tym tygodniu jeszcze mnie czeka diabetolog i usg. Dobrze że upałów nie ma bo bym nie zniesła:baffled:

Mamuski czy ktoraś używała wkładek laktacyjnych z Rossmana?
Zakupiłam ale nie wiem czy są OK.:sorry2:A te podkłady to takie BELLA pakowane po 10 szt?

A z wizyty nici..... mamy przyjechac jutro bo weszło rozporządzenie że lekarze mają zakaż przyjmowania pacjentów poza poradnią. Czyli jutro jedziemy jeszcze raz. Mogli kurde zadzwonić to bym nie jechała.
W tym tyg czeka mnie jeszcze USG i diabetolog - mniamniuśnie.......

Ostatnia edycja:
Iwo ja używałam wkładki laktacyjne i były ok ale bardziej chwalę sobie te johnsona. Jeśli chodzi i podkłady z bell to polecalabym Ci bardziej z campolu są duzo ciensze i wygodniejsze od tych Bell. Ja jeszcze mialam takie z Hertmana ( Medison ) czy jakoś tak.

Agamemnon miłośc po grób :), byscie mogli w koncu sie soba cieszyc kazdego dnia nie tak rzadko jak teraz.

Ja zostalam z maluchami a mąż wrócił do pracy. Nie powiem, że jest lekko, bo nie mam na nic czasu. teraz udało sie że dwoje spią wiec mogłam na chwilę wejść i naskrobać.

postaram sie czesciej zaglądać miłego dnia

Iwo ja tez kupiłam te belli, a potem słyszałam o tych campolu, więc chyba sobie też te drugie kupie, bo nie wiem ile tych podkładów mam mieć ze sobą, wiem, że w szpitalu są do brania sobie, ale może lepiej mieć swoje, bo nie wiem czy to w salach czy na oddziale się odbiera. A wkładki mam tez belli, ale słyszałam dobre opinie o Johnsonie - i chyba sobie te kupię , a mam tez Aventy te wielokrotnego użytku, ale te używam teraz, a to dostałam, ale podobno potem się nie sprawdzają.

Agamemnon my dziś obie rocznicę słomiane wdowy - pierwsza moja taka bez męża:( jakoś tak mi dziwnie, zresztą my się rzadko rozstajemy, więc już mi się dłuży, że go nie widzę od soboty, dobrze, że rozmowy mamy darmowe:) - a jeszcze ta ciąża powoduje że mózg zryty:)

Iwo jeszcze polozna mi nic nie mowila kiedy do szpitala( chyba ze wody odejda lub sie skurcze zaczna), w nastepny czwartek jeszcze ja bede widziala, chyba ze do tego czasu cos sie bedzie dzialo. Pewnie mi powie jak to jest tutaj jak sie przenosi, chociaz wolalabym terminowo rodzic bez wspomagaczy.
Nie mogli Cie poinformowac o zmianach? Daleko musialas jechac?

Wiikki urwanie glowy musisz miec z takimi maluchami, podziwiam Cie ze sie zdecydowalas tak szybko na kolejne dziecko.

Brzuch mi w ogole nie opadl jeszcze, chociaz jak pytalam i czytalam to wcale nie musi sie obnizyc przy kolejnych ciazach.
Ze starszym synem robimy porzadek w kuchni. Zrobilismy 3 szafki i musialam usiasc, strasznie slaba sie czuje. Dzisiaj jeszcze przygotuje komode zeby mieli tesciowie miejsce i to wystarczy. Codziennie po troszeczku.

Phoebe - tylko 15km;-) jak Jula tam leżała to tą trasę pokonywałam czasem i 2x dziennie

Ludzik - jak z młoda leżałam w szpitalu to wcale nie dawali wkładów tylko ligninę wiec ja bym nie liczyła. U mnie krwawnienie tak osłabło na 3 dzień że wystarczyły podpaski NIGHT - czyli nawet jedna paczka podkładów mi nie zeszła.

reklama
Grzanka ja w Raszei raczej, chociaż jeszcze wszystko zależy czy mała nam jakiegoś psikusa nie zrobi:) - np. znowu się nie odwróci:) ale czytałam, że w Raszei też są, gdzieś na korytarzu, więc wezmę swoje, jakbym miała problem dojść gdzieś dalej:)

Do góry