Dziewczyny, ja Miki nie mam numeru, ale ona ma mój. Dostałam MMS'a z opóźnieniem, na którym jest dziecko. Wydaje mi się, że to Mika mi wysłała. Napisałam teraz do niej sms'a z zapytaniem, czy to Ona? Jeżeli tak, to od razu pogratulowałam i prosiłam o napisanie jak się czują, wagę małą, wzrost i ile punktów dostała. Jak będę coś wiedzieć na pewno napiszę.
Wiikki, Nadia ale ranny ptaszek
Wczoraj tak Roksanka mi wstała, ale około 6-tej poszła spać. U nas było tak, że jak Roksanka miała miesiąc/dwa, to potrafiły nie spać od 2/3-ciej do 5-tej rano, a Oliwce włączała się faza oglądania
Madziulek, moja szwagierka i tak praktycznie kasy nie ma, a kupiła suknie do cywilnego ślubną za 1000zł, albo i lepiej i miała na sobie tylko 2h
Dla mnie to głupota i zmarnowane pieniądze.
Mnie od rana głowa boli. Czuje się jakim wczoraj dużo wypiła. A poza tym Roksanka obudziła się z kaszlem ;/
Dziewczyny, jaki ja miałam dzisiaj dziwny sen. Pojechaliśmy do teściów i wszystko było ok, aż tu nagle na brzuchu zauważyłam jak mnie dziecko kopie i widać wyraźnie jego stopę. Aż się wystraszyłam. Powiedziałam dla teściów, że to nie możliwe, że jestem w ciąży. Nawet żadnych objawów nie miałam, a tu zaraz mam rodzić. Cała mokra się dzisiaj obudziłam. Dziwne to było uczucie.