reklama
IWO moj lekarz robil mi Usg i przeplywy mam na granicy, wód tez mało. No i te skoki cukru. Jestem pod stałą kontrola ale chca jeszcze troszke przeciagnac poki wielkiego dramatu nie ma zeby mały nabrał masy (ma 2600g)
Jutro mam byc na czczo bo prawdopodobnie zrobią mi test Oxy (Ost) wiec zobaczymy.
MALUSIOLKA udane masz dzieci.. aż boje sie co moi chlopcy beda wymyslac
Jutro mam byc na czczo bo prawdopodobnie zrobią mi test Oxy (Ost) wiec zobaczymy.
MALUSIOLKA udane masz dzieci.. aż boje sie co moi chlopcy beda wymyslac
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Maluś data była, ale teraz juz jest wszystko formalnie zalatwione
Kiecke pokaze Wam jak zrobie foto, prosta ecru
Natkusia trzymam kciuki zeby szybko poszlo :*
Kiecke pokaze Wam jak zrobie foto, prosta ecru
Natkusia trzymam kciuki zeby szybko poszlo :*
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Mychunia, ogromne gratulacje dla kuzynki
Madziulek kochana, czekam na zdjęcie.
Phoebe, ja też dwa porody miałam sn i nie wiem jakbym się czuła z wiadomością o cc. Daj tylko znać jak będziesz coś wiedzieć :*
Natkusia, hehe.. za dwa lata może Ci też podobny numer Twoje dzieci zrobią
Madziulek kochana, czekam na zdjęcie.
Phoebe, ja też dwa porody miałam sn i nie wiem jakbym się czuła z wiadomością o cc. Daj tylko znać jak będziesz coś wiedzieć :*
Natkusia, hehe.. za dwa lata może Ci też podobny numer Twoje dzieci zrobią
madziulek20
Maluś proszę :* znalazlam jeszcze foto z oferty
Zobacz załącznik 634361
Zobacz załącznik 634361
Malusiolka
Kochana, śliczna sukienka A dużo za nią dałaś? Napisz co tam u Stasia?
Mamusie, co u Was i maluszków? Ciężaróweczki, a jak z Wami? Jak się czujecie? Nie opuszczajcie mnie. Jeszcze trochę i sama zostanę
Mamusie, co u Was i maluszków? Ciężaróweczki, a jak z Wami? Jak się czujecie? Nie opuszczajcie mnie. Jeszcze trochę i sama zostanę
madziulek20
Maluś cena tak śmieszna, że nie mogłam się oprzeć, jak mi coś jeszcze sie pomiesza w glowie i zechcę inną to nie będzie mi szkoda 170zl Staś to Kochane dziecko, placze tylko gdy chce jeść, albo spać. Mial okres ze malo spal w dzien, teraz na nowo: jedzonko, przewijanko, chwila zabawy i domaga się zeby Go polozyc do wozka lub lozeczka. W piatek jedziemy do Stargrdu Szczec, do rodziny mojego D, prababcia, dziadek i ciotka musza poznac Stasinka, a ja zastanawiam sie jak podroz na Niego zadziala
Zobacz załącznik 634363 Rośnie mi Mały Kapitan Zobacz załącznik 634364 i przystojniak
Zobacz załącznik 634363 Rośnie mi Mały Kapitan Zobacz załącznik 634364 i przystojniak
reklama
Malusiolka
Mały elegancik z tego Twojego synka A cena za sukienkę, to ła... Fajna. Za taką suknię myślałam, że nawet 1000zl poszło. Koleżanka ostatnio fajną suknię na tablicy za 60zl widziała. Cena taka, bo laska chciała się tylko jej pozbyć, a suknia śliczna i zadbana.