reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Mika Gratuluje Stasinka, Jesli bedzie taki jak Moj to zobaczysz jakie szczescie miec kochane i spokojne dziecko
Ja nie ze chce oszczedzic na weselu ale zal byloby mi wydac nawet 20tys., tym bardziej ze mamy male dziecko. Nas wszystko z sala i obsluga, orkiestra, fotografem-kamerzysta, suknia, gangiem, fryzjerem, makijazystka, kwiatami itd wyjdzie max 13-14 tys, juz nawet ta kwote zawyzylam a wesele robimy na max 50 osob
Znalazlam fajna strone z tanimi nowymi sukniami slubnymi i nie tylko, juz sie dowiadywalam od tych co kupily i zadowolone, wiec jakas sciema to nie jest. Jak mnie cos strzeli i uzbieram sobie to moze jeszcze zmienie kiecke...suknie ślubne sklep internetowy
Ja nie ze chce oszczedzic na weselu ale zal byloby mi wydac nawet 20tys., tym bardziej ze mamy male dziecko. Nas wszystko z sala i obsluga, orkiestra, fotografem-kamerzysta, suknia, gangiem, fryzjerem, makijazystka, kwiatami itd wyjdzie max 13-14 tys, juz nawet ta kwote zawyzylam a wesele robimy na max 50 osob
Znalazlam fajna strone z tanimi nowymi sukniami slubnymi i nie tylko, juz sie dowiadywalam od tych co kupily i zadowolone, wiec jakas sciema to nie jest. Jak mnie cos strzeli i uzbieram sobie to moze jeszcze zmienie kiecke...suknie ślubne sklep internetowy
Ludzik
Fanka BB :)
hej po wczorajszym aktywnym dniu dziś dzień w oczekiwaniu na wizytę mam w planie zrobić jakieś małe tylko porządki, a potem mam nadzieję, że tylko pozytywne wieści
Mikka gratulacje, szybkiego powrotu do domu i zdrówka dla dwójki
A co do wesela to ja akurat wydałam sporo, wesele na 80 osób, i jeszcze większość przyjezdny, więc opłacaliśmy im nocleg i małe zachcianki np. jak barman i nie żałuję, ale wiem, że da się super wesele zorganizować taniej a co do sukienek, ja nie mogłam kupić nigdzie gotowej, mój biust ( miseczka 75 G) w większości sukien nie mieścił się, więc trzeba było uszyć od nowa, ale i tak nie wyszło aż tak źle Wiem tylko jedno, że warto zadbać o dobrą salę z menadżerem i wtedy na własnym weselu bawisz się, a nie zajmujesz się pilnowaniem wszystkiego.
Wczoraj małej kupiłam jeszcze piękną bluzę, a oczywiście sobie nic w sklepach nie znalazłam Dzisiaj zaczynam ogarniać jej wór z ubrankami, co by wiedzieć co mam Jejku to już zostało mniej niż 10 tygodni.. ale ten czas leci
Mikka gratulacje, szybkiego powrotu do domu i zdrówka dla dwójki
A co do wesela to ja akurat wydałam sporo, wesele na 80 osób, i jeszcze większość przyjezdny, więc opłacaliśmy im nocleg i małe zachcianki np. jak barman i nie żałuję, ale wiem, że da się super wesele zorganizować taniej a co do sukienek, ja nie mogłam kupić nigdzie gotowej, mój biust ( miseczka 75 G) w większości sukien nie mieścił się, więc trzeba było uszyć od nowa, ale i tak nie wyszło aż tak źle Wiem tylko jedno, że warto zadbać o dobrą salę z menadżerem i wtedy na własnym weselu bawisz się, a nie zajmujesz się pilnowaniem wszystkiego.
Wczoraj małej kupiłam jeszcze piękną bluzę, a oczywiście sobie nic w sklepach nie znalazłam Dzisiaj zaczynam ogarniać jej wór z ubrankami, co by wiedzieć co mam Jejku to już zostało mniej niż 10 tygodni.. ale ten czas leci
iwo:)
Ludziku - nie stresuj się to jeszcze szmat drogi!! Ja czekam na rozpakowanie 2 koleżanek z pracy jedna ma termin na dziś a druga na 22. Obie miały ciąże zagrożone, dużo leżały a teraz maluszki nie chcą wyjść
Natkusia - jak próba oxy!!! Nic nie piszesz więc pewnie masz już synka przy sobie.
Ciekawe czy Benfica już wróciła ze szpitala
Natkusia - jak próba oxy!!! Nic nie piszesz więc pewnie masz już synka przy sobie.
Ciekawe czy Benfica już wróciła ze szpitala
Ludzik
Iwo generalnie przez ostatnie dni zaczyna mnie boleć spojenie łonowe i okolice pachwin i zaczynam myśleć czy przez przypadek nie rozchodzi mi się spojenie. I wiem, że jeszcze sporo czasu, ale jakoś ja wszystko lubię mieć już wcześniej przygotowane i to czasem dużo wcześniej ja taka panikara jestem
hej dziewczyny
ja po ciężkiej nocy
najpierw 24,17 ktoś do mnie dzwonił i się wystraszyła, bo mnie ze snu wybudził, potem był raban u sąsiadki i wielki smród na klatce schodowej i u nas w mieszkaniu też przy drzwiach śmierdziało
okazało się, że chłopakowi chciała usmażyć kolacje, zasnęła i spaliła teflonowa patelnię na klatkę teraz najlepiej nie wychodzić, bo nie idzie jej wywietrzyć i capi
potem mały się rozbrykał i już ciężko było usnąć... a po 7 trzaskanie na dole i już pospane
trzymajcie kciuki o 14, bo jadę na prenatalne w domu będę pewnie późno, ale zaraz zdam Wam relacje :-)
ja po ciężkiej nocy
trzymajcie kciuki o 14, bo jadę na prenatalne w domu będę pewnie późno, ale zaraz zdam Wam relacje :-)
Ludzik
Mychunia będzie dobrze, a noc rzeczywiście nieciekawą miałaś.
Co do moich przygotowań zlikwidowałam worek z ubrankami, mam wszystkie w szafie. teraz po kolei będę ubranka prać, tylko wszystko zwiozę jeszcze a i wyprałam śpiworki i kocyki a generalnie to mam wrażenie, że moje dziecko walczy o miejsce z żołądkiem.
Do 16 leniu****ę dziś
Co do moich przygotowań zlikwidowałam worek z ubrankami, mam wszystkie w szafie. teraz po kolei będę ubranka prać, tylko wszystko zwiozę jeszcze a i wyprałam śpiworki i kocyki a generalnie to mam wrażenie, że moje dziecko walczy o miejsce z żołądkiem.
Do 16 leniu****ę dziś
Hej.
MIKA gratuluje!!
Ja tak na szybko melduje sie w dwupaku test oxy zadzialal fajnie (dostalam tylko 4 krople) i miala byc kontunuacja ale porodowka pełna i mnie odeslali.
Jutro mam dostac cala kroplowke Oxy i jak znowu macica ladnje zareaguje to rodze :-) takze mam nadzieje, że jutro moj WIELKI DZIEN
MIKA gratuluje!!
Ja tak na szybko melduje sie w dwupaku test oxy zadzialal fajnie (dostalam tylko 4 krople) i miala byc kontunuacja ale porodowka pełna i mnie odeslali.
Jutro mam dostac cala kroplowke Oxy i jak znowu macica ladnje zareaguje to rodze :-) takze mam nadzieje, że jutro moj WIELKI DZIEN
reklama
agamemnon
eee, dopiero będzie się wlókłJejku to już zostało mniej niż 10 tygodni.. ale ten czas leci
Ja już nie mogę się doczekać, już mógłby być wrzesień. Mogłabym w jakąś hibernację zapaść
Dopiero usiadłam. Normalnie nie mam czasu na nic. Jak stane do obiadu to pół dnia. Z rana zakupy, prania, prasowania.
Co do ruchów to mój się chyba też obrócił bo nie czuje kopniaków w pipkę. Wizytę mam 28.07 i zobacze. Jakoś nie stresuje mnie fakt, ze moze się nie obrócić. Jakoś tak jeszcze o tym nie myślę. Ale ale, mam już rozłożone łóżeczko Muszę kupić materac (jaki polecacie??) No a dzisiaj chyba przyjdzie zamówiona pościel. Pewnie w tym tyg jeszcze ściągnę wózek ze strychu bo sama nie dam rady, a mężu jest do niedzieli więc pomoże.
Prania i prasowania zostawiam sobie na sierpień.
Dobra wróce zaraz bo małżon na obiad idzie