reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Mika Gratuluje Stasinka, Jesli bedzie taki jak Moj to zobaczysz jakie szczescie miec kochane i spokojne dziecko :D
Ja nie ze chce oszczedzic na weselu ale zal byloby mi wydac nawet 20tys., tym bardziej ze mamy male dziecko. Nas wszystko z sala i obsluga, orkiestra, fotografem-kamerzysta, suknia, gangiem, fryzjerem, makijazystka, kwiatami itd wyjdzie max 13-14 tys, juz nawet ta kwote zawyzylam :D a wesele robimy na max 50 osob :)

Znalazlam fajna strone z tanimi nowymi sukniami slubnymi i nie tylko, juz sie dowiadywalam od tych co kupily i zadowolone, wiec jakas sciema to nie jest. Jak mnie cos strzeli i uzbieram sobie to moze jeszcze zmienie kiecke...suknie ślubne sklep internetowy

hej:) po wczorajszym aktywnym dniu dziś dzień w oczekiwaniu na wizytę:) mam w planie zrobić jakieś małe tylko porządki, a potem mam nadzieję, że tylko pozytywne wieści:)

Mikka gratulacje, szybkiego powrotu do domu i zdrówka dla dwójki:)

A co do wesela to ja akurat wydałam sporo, wesele na 80 osób, i jeszcze większość przyjezdny, więc opłacaliśmy im nocleg i małe zachcianki np. jak barman:) i nie żałuję, ale wiem, że da się super wesele zorganizować taniej:) a co do sukienek, ja nie mogłam kupić nigdzie gotowej, mój biust ( miseczka 75 G) w większości sukien nie mieścił się, więc trzeba było uszyć od nowa, ale i tak nie wyszło aż tak źle:) Wiem tylko jedno, że warto zadbać o dobrą salę z menadżerem i wtedy na własnym weselu bawisz się, a nie zajmujesz się pilnowaniem wszystkiego.

Wczoraj małej kupiłam jeszcze piękną bluzę, a oczywiście sobie nic w sklepach nie znalazłam:) Dzisiaj zaczynam ogarniać jej wór z ubrankami, co by wiedzieć co mam:) Jejku to już zostało mniej niż 10 tygodni..:) ale ten czas leci:)

Ludziku - nie stresuj się to jeszcze szmat drogi!!:tak: Ja czekam na rozpakowanie 2 koleżanek z pracy jedna ma termin na dziś a druga na 22. Obie miały ciąże zagrożone, dużo leżały a teraz maluszki nie chcą wyjść :laugh2:

Natkusia - jak próba oxy!!! Nic nie piszesz więc pewnie masz już synka przy sobie.

Ciekawe czy Benfica już wróciła ze szpitala :confused:

Iwo generalnie przez ostatnie dni zaczyna mnie boleć spojenie łonowe i okolice pachwin i zaczynam myśleć czy przez przypadek nie rozchodzi mi się spojenie. I wiem, że jeszcze sporo czasu, ale jakoś ja wszystko lubię mieć już wcześniej przygotowane:) i to czasem dużo wcześniej:) ja taka panikara jestem:)

hej dziewczyny
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

ja po ciężkiej nocy
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
najpierw 24,17 ktoś do mnie dzwonił i się wystraszyła, bo mnie ze snu wybudził, potem był raban u sąsiadki i wielki smród na klatce schodowej i u nas w mieszkaniu też przy drzwiach śmierdziało
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
okazało się, że chłopakowi chciała usmażyć kolacje, zasnęła i spaliła teflonowa patelnię :baffled: na klatkę teraz najlepiej nie wychodzić, bo nie idzie jej wywietrzyć i capi
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
potem mały się rozbrykał i już ciężko było usnąć... a po 7 trzaskanie na dole i już pospane :wściekła/y:

trzymajcie kciuki o 14, bo jadę na prenatalne :-D w domu będę pewnie późno, ale zaraz zdam Wam relacje :-)

Mychunia będzie dobrze, a noc rzeczywiście nieciekawą miałaś.

Co do moich przygotowań zlikwidowałam worek z ubrankami, mam wszystkie w szafie. teraz po kolei będę ubranka prać, tylko wszystko zwiozę jeszcze:) a i wyprałam śpiworki i kocyki:) a generalnie to mam wrażenie, że moje dziecko walczy o miejsce z żołądkiem.

Do 16 leniu****ę dziś:)

Hej.

MIKA gratuluje!!

Ja tak na szybko melduje sie w dwupaku :tak: test oxy zadzialal fajnie (dostalam tylko 4 krople) i miala byc kontunuacja ale porodowka pełna i mnie odeslali.
Jutro mam dostac cala kroplowke Oxy i jak znowu macica ladnje zareaguje to rodze :-) takze mam nadzieje, że jutro moj WIELKI DZIEN

reklama
Jejku to już zostało mniej niż 10 tygodni..:) ale ten czas leci:)
eee, dopiero będzie się wlókł :baffled:
Ja już nie mogę się doczekać, już mógłby być wrzesień. Mogłabym w jakąś hibernację zapaść :-p

Dopiero usiadłam. Normalnie nie mam czasu na nic. Jak stane do obiadu to pół dnia. Z rana zakupy, prania, prasowania. :baffled::baffled:
Co do ruchów to mój się chyba też obrócił bo nie czuje kopniaków w pipkę. Wizytę mam 28.07 i zobacze. Jakoś nie stresuje mnie fakt, ze moze się nie obrócić. Jakoś tak jeszcze o tym nie myślę. Ale ale, mam już rozłożone łóżeczko :happy:Muszę kupić materac (jaki polecacie??) No a dzisiaj chyba przyjdzie zamówiona pościel. Pewnie w tym tyg jeszcze ściągnę wózek ze strychu bo sama nie dam rady, a mężu jest do niedzieli więc pomoże.
Prania i prasowania zostawiam sobie na sierpień.
Dobra wróce zaraz bo małżon na obiad idzie

Do góry