reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia, lepsze są że starszych, albo z młodych dzień wcześniej ugotowanych i można w dniu robienia kopytek młode świeże dogotowac i zmieszac. Chodzi o to, aby mniej mąki wtedy dac, dlatego wcześniej lepiej ugotować. A co do mamy, to olej. Musisz dbać o siebie. A jeżeli przeszkadzało jej to, że śmiałaś się na swoim ślubie, to miałaś prawo. To był Twój dzień. W końcu sama się odezwie, zobaczysz.

A teraz wiadomość od Ewy. Właśnie ją dostałam. Można tutaj przeczytać:
https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ksiega-gratulacyjna-69936/

reklama
Natkusia dwa tego wolnego to ma strasznie dużo, ho do 11 lipca.

Malus ale ona nic nie robi jakoś strasznie głośno, owszem czasami robi na złość jak ja prosisz o coś i sprawdza jak dużo może sobie pozwolić, ale on się zaczął jej czepiać o wszystko o to, że np szafkę za mocno zamknęła, że tupnela mocniej jak szła, albo że jej coś z ręki wylecialo czyli czasami niezależne od niej. A z nim rozmawiać się nie da :-/ przy małej tez za dużo nie robi, bo boi się, bo "ona taka malutka". Jak tak dalej pójdzie to powiem, żeby cały urlop sobie y Siostrzyczki przesiedzial!!! Jedno dobre, że zakupy robi. Bo ogólnie to Nadia mi pomaga itp. A też uważam, że przesadna cisza nie jest dobra.

Cyntia ze zwykłej mąki tez wychodzą nie musi być ani tortowa ani ziemniaczana. Ja zawsze daje zwykłą, dwa Jajka, Ziemniaki, szczyptę soli, a jak mają być na słodko to wtedy biały ser i są leniwe ;-) a resztę jak Malusia pisze. Kurcze Twoja mama robi tak jak mój A do Nadii. Jak się obrazi na nią to nie odezwie się do niej ani nic:-/ za przeproszeniem widać nawet bliskie nam osoby czasami mają posrane w tych głowach. Przykro mi, że Twoja mama się taj zachowuje :-(

Julka - my tez mamy Recaro Monza przypinany jest zwykłym pasem młoda tak naprawde jeszcze teraz by się w niego zmieściła ale już jeździ bez, ja jestem zadowolona z niego
A szpital może nas ominie:-), jako że muszą oddział zamknąc mam we wtorek dzownić i nasza doktor chce nas w środę przyjąć w przychodni i tak leki podać - okazało się że jednak się zdecyduja na leczenie pomimo że wygląda to na zaczatek choroby.

Kinia - emek nie może tak Nadii stresowac bo młoda zwali to na pojawienie się siostry :-( da rade by Nadia maseczkę złożyła? Bo to najskuteczniejsze by dziecka nie zarazić.

Ewka - cicha woda z Ciebie :tak::tak:niby nic sie nie dzieje a tu SIUP i Karinka na świecie!

Cyntia - jestem w szoku. Jak to możliwe by matka do córki się nie odzywała. Jak można tak dziecko traktować?!

Iwo te recaro dla mnie troszke takie masywne....mysle tez o Maxi Cosi fajny troche siedzisko sie odchylany ale znow tylko zaglowek rosnie z dzieckiem:/ a Concord fajny boki tez rosna z dzieckiem ale znow sie nie uchyla troszke do tylu,bo taki z tym uchylnym to z 1000zl

julia Booster Monetery Sunshine - w ADAC ma ocenę "dobry", co jest niezłym wynikiem jak na foteliki 15-36kg :happy2: nie wiem, jak z dostępnością, jak kupowałam Gabrysiowi fotelik do 18kg, to ten sobie wypatrzyłam jako następny i niedługo będę się musiała za nim rozejrzeć :happy2:

kinia mi mój A też średnio przy Grzesiu pomaga, ale w sumie wolę, żeby się zajął Gabrysiem ;) choć liczba awantur zakończonych wysłaniem Gabrysia do swojego pokoju aż się uspokoi wzrosła... :dry: wraz z pojawieniem się Grzesia... ale to minie... :sorry2: Gabryś jest angażowany w opiekę i w sumie, to się cieszy, że mamy dzidziusia :happy2:

tekla super, że Twój małż się tak zaangażował :tak: mnie się marzy, żeby czasem rano w weekend mój A zajął się chłopakami, a ja bym sobie pospała... :dry: ale on siedzi do 3 w nocy i gra w gry albo ogląda filmy, więc jego wstanie rano = marzenie - moje marzenie oczywiście... :sorry2:

ewka
ale niespodzianka :-D:-D:-D

reklama
no a po Karoli MamaTomeczka i będzie moja kolej :p chociaż mi się wydaje, że dłużej niż 2 tygodnie w dwupaku nie posiedzę :)

Ewka ale niespodziankę nam zrobiłaś..teraz pewnie odpoczywasz

Do góry