reklama
Wikki kochana dostalam @ juz mam koncowke...
Cyntia ale on jest z tych co wiatr zawieje i zmienia zdanie... mam juz dosc tych jego zmian:/
Co do zmiany jestem ZA
Ja chcialam choc byc jednej rzeczy pewna czyli ciazy i wtedy wiem ktoredy moja droga...jestem zagubiona
Cyntia ale on jest z tych co wiatr zawieje i zmienia zdanie... mam juz dosc tych jego zmian:/
Co do zmiany jestem ZA
Ja chcialam choc byc jednej rzeczy pewna czyli ciazy i wtedy wiem ktoredy moja droga...jestem zagubiona
julia bo faceci to czasem tak mają - palną coś bezmyślnie, a niekoniecznie o to im właśnie chodziło... :* a jeśli chodzi o to, kto pozostanie na tym wątku, to ja się nigdzie nie wybieram ;-) pewnie później będę rzadziej, bo Grześ będzie bardziej absorbujący, ale zamierzam zostać marzy mi się 3-cie dzieciątko... wiem, że jeszcze za wcześnie na myślenie, no i pewnie będę przerażona finansowo, ale dzieci to najlepsze, co mnie w życiu spotkało i co kolejne to jest mi coraz lepiej
cyntia przytul :* nie zazdroszczę relacji z mamą i nie rozumiem takiej postawy z jej strony... sama mam dzieci i to dla mnie niepojęte... ja z moją nie odzywałam się nie dłużej niż 2tyg, nasze relacje są bardzo dobre...
cyntia przytul :* nie zazdroszczę relacji z mamą i nie rozumiem takiej postawy z jej strony... sama mam dzieci i to dla mnie niepojęte... ja z moją nie odzywałam się nie dłużej niż 2tyg, nasze relacje są bardzo dobre...
Mar-chew
Fanka BB :)
wygląda na to, że ja wiecznie w tej ciąży będę chodzić ;p więc ja się też nigdzie nie wybieram... nie no 30 mam zaplanowaną cc więc w tym miesiącu jeszcze się rozpakuję ;p
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Julia, nie denerwuj się kochana. Faceci zmenni są. Stres nie jest wskazany przy staraniu, bo może być ciężko zajść w ciążę.
Mar-chew, jeszcze trochę i będziesz mieć dzieciaczka przy sobie
MamaTomeczka, jak po weekendzie?
Mikka, a co z Tobą? Jak się czujesz?
Dziewczyny, jestem za zmianą nazwy, ale nie teraz, bo na razie jeszcze jest dużo ciężarówek. Za jakiś czas można pomyśleć o zmianie. Cieszę się, że w tym wątku jest wiele fajnych osób, z którymi chce utrzymać kontakt. Nie wyobrażam sobie, abyście opuściły nas. Brakuje mi tu jeszcze centki, leemonci, fox, susel i watpliwosci, które były z nami na Staraczkach 2013.
Jakieś propozycje nazwy i kiedy ma to nastąpić proszę pisać, to będę mogła napisać do Admina
Mar-chew, jeszcze trochę i będziesz mieć dzieciaczka przy sobie
MamaTomeczka, jak po weekendzie?
Mikka, a co z Tobą? Jak się czujesz?
Dziewczyny, jestem za zmianą nazwy, ale nie teraz, bo na razie jeszcze jest dużo ciężarówek. Za jakiś czas można pomyśleć o zmianie. Cieszę się, że w tym wątku jest wiele fajnych osób, z którymi chce utrzymać kontakt. Nie wyobrażam sobie, abyście opuściły nas. Brakuje mi tu jeszcze centki, leemonci, fox, susel i watpliwosci, które były z nami na Staraczkach 2013.
Jakieś propozycje nazwy i kiedy ma to nastąpić proszę pisać, to będę mogła napisać do Admina
Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Julia, współczuję. Moją młodsza dzisiaj wstała parę minut po 4, ale po 30 minutach już spala i obie wstały o 8:20.