reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dziewczyny za jakis czas to z Malus zostaniemy tu same...
Cos dola zalapalam...:-(
Maz mnie zdolowal tekstem ze on niepowiedzial ze chce dziecko...ehhh wkurwiona jestem...
W zyciu same niewiadome i zygam juz tym

reklama
Julia - przemianujemy ten wątek "Ciąża i Mamusie ze Staraczek 2013" - albo "Staraczki 2013 - dalsze perypetie" ;) i będziemy razem tu i tak siedzieć :tak:
Mąż może ma gorszą chwilę.

Wikki kochana dostalam @ juz mam koncowke...

Cyntia ale on jest z tych co wiatr zawieje i zmienia zdanie... mam juz dosc tych jego zmian:/
Co do zmiany jestem ZA

Ja chcialam choc byc jednej rzeczy pewna czyli ciazy i wtedy wiem ktoredy moja droga...jestem zagubiona

julia bo faceci to czasem tak mają - palną coś bezmyślnie, a niekoniecznie o to im właśnie chodziło... :* a jeśli chodzi o to, kto pozostanie na tym wątku, to ja się nigdzie nie wybieram ;-) pewnie później będę rzadziej, bo Grześ będzie bardziej absorbujący, ale zamierzam zostać :-D marzy mi się 3-cie dzieciątko... :sorry2: wiem, że jeszcze za wcześnie na myślenie, no i pewnie będę przerażona finansowo, ale dzieci to najlepsze, co mnie w życiu spotkało i co kolejne to jest mi coraz lepiej :-D

cyntia przytul :* nie zazdroszczę relacji z mamą i nie rozumiem takiej postawy z jej strony... sama mam dzieci i to dla mnie niepojęte... ja z moją nie odzywałam się nie dłużej niż 2tyg, nasze relacje są bardzo dobre...

wygląda na to, że ja wiecznie w tej ciąży będę chodzić ;p więc ja się też nigdzie nie wybieram... nie no 30 mam zaplanowaną cc więc w tym miesiącu jeszcze się rozpakuję ;p

Julia, nie denerwuj się kochana. Faceci zmenni są. Stres nie jest wskazany przy staraniu, bo może być ciężko zajść w ciążę.

Mar-chew, jeszcze trochę i będziesz mieć dzieciaczka przy sobie :)

MamaTomeczka, jak po weekendzie?

Mikka, a co z Tobą? Jak się czujesz?

Dziewczyny, jestem za zmianą nazwy, ale nie teraz, bo na razie jeszcze jest dużo ciężarówek. Za jakiś czas można pomyśleć o zmianie. Cieszę się, że w tym wątku jest wiele fajnych osób, z którymi chce utrzymać kontakt. Nie wyobrażam sobie, abyście opuściły nas. Brakuje mi tu jeszcze centki, leemonci, fox, susel i watpliwosci, które były z nami na Staraczkach 2013.

Jakieś propozycje nazwy i kiedy ma to nastąpić proszę pisać, to będę mogła napisać do Admina :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja jestem za przemianowaniem wątku na "Staraczki - dalsze perypetie" przecież nie koniecznie musi być o ciąży :cool2:

reklama
Do góry