reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Mar-chew, moją siostre bolały plecy i to bardzo i zaraz urodziła. Tak samo biegunka świadczy o zbliżającym się porodzie.

Tekla, chłopcy czuwają nad Wasza trójką. Kochana cieszę się, że Twój mąż jest tak zainteresowany. U nas przeważnie to ja wstawałam, a teraz tylko ja, bo M nie słyszy i zanim obudziłabym go byłby ranek :p

Jestem szczęśliwa, bo mąż wziął na nicce wolne i zaraz będzie w domu. W końcu sobota nasza. Do tego @ mi się skończyła :D

Julia, ja na obiad dzisiaj miałam młode ziemniaki, sałate że szczypiorem i śmietaną i kotlety z piersi kurczaka. Dawno nie robiłam takiego tradycyjnego obiadu i wszyscy się zajadali. M nawet powiedział żebym częściej taki robiła :D Ale jutro mam w planie rosolek i na drugie koputka z sosem z udek gotowanych :) Też to lubią. Jak się córka czuje?

Malus a ja jutro robie devolaje z mlodymi ziemniaczkami,kapusta mloda mi zostala;-)
A corka juz od poniedzialku czuje sie super:-) wiec sobie urzedowalysmy;-)

Marchew no jestem ciekawa kiedy urodzisz hihi

Witam

Marchewko - jak się czujesz? Mężulo wykorzystany?

Maluś - mnie wczoraj też na tradycję naszło i był schabowy z ziemniakami/ mizeria i ziemniaki z koperkiem MNIAM

Cyntia,Agniecha - nie wiem czy to od ćwiczeń czy od magnezu ale mniej się w nocy budziłam, oprócz ud doszły zakwasy po wczorajszej rozgrzewce :sorry2:

Kasiula
- ładnie mała przybiera na wadze. Jak rozumiem już jedziecie zoperować serduszko? Daj znać kiedy Wam termin wyznaczą. Wszytkie tu mocno trzymamy kciuki za Zuzankę!!!

Gochson - ja tez jestem dobrej myśli :tak: już 10 tydzień ci leci

Halooo;-)

Marchew daj znac co u ciebie;-)

Ewko a jak ty sie masz?

Mamotomeczka twoj termin coraz blizej...meczy mnie ten czas bo coraz blizej terminu...

Iwo ja lubie tradycyjme obiadki;-) w kuchni nie szaleje ale dobre zawsze robie hihi
To kiedy do szpitala sie wybieracie?

julia - sama jestem ciekawa ;p
iwo - tak, zmolestowany ;p powoli zaczynam być niecierpliwa jak tylko pomyślę, że czeka mnie kolejny masaż szyjki... brrr

Marchew no wspolczuje ci:/
Moze jednak uda sie bez masazu...

Dziewczyny polecicie dobry fotelik z testami tak do 600zl waga 15-36??

A ja wam troche po smece,widze po sobie ze coraz czesciej mysle o dziecku to pewnie zasluga siedzenia za czesto na staraczkach...;-)
Jutro wracam do pracy to pewnie czasu tak zagladac niebedzie
A ja do wrzesnia to zajsc niemoge...wycieczka wykupiona i na bank bedzie szlaban na lot samolotem wiec...ehhh

Ostatnia edycja:
JULIA my mamy Recaro Young Sport i jestesmy bardzk zadowoleni :tak:

MARCHEW obys zaczela szybko rodzic!!

TEKLA super, ze tak sobie radzicie :-) a ten laktator mam zamiar zakupic :tak:

KASIULA oby po operacji bylo dobrze! :* jestem z Wami

JULIA robilas w koncu ten test?

EWKA jak tam? :-)

A ja jutro jade 80km do kardiologa po holter.. mam nadzieje ze przezyje ta droge ;-) a we wt wizyta u gina!

reklama
Natkusia dzieki za info;-) ja mysle tez o Concord
Testu ponownie nie robilam bo @ przyszla...
No to trzymam kciuki za wizyte
P.s co to jest holter?

Do góry