reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

kasiula a jak miałaś robione połówkowe to nie widzieli tej wady? Bo wtedy też badają przepływy... medycyna teraz jest tak do przodu, że może jednak to zoperują i będzie dobrze? &&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił :*

malus
to się umęczysz z tymi zębami... najgorsze, że nie odrastają... ja też dbam o zęby bardzo, ale nie mam rewelacyjnych, a znam ludzi, którzy raz dziennie umyją albo nawet i nie i ani dziury i wszystkie w komplecie mają... nie wiem od czego to zależy :confused:

julia tylko się nie przepracowuj za bardzo :-p chociaż rozumiem, że jak się człek za robotę weźmie to nie myśli... :*

cyntia dobrze, że pojechałaś do szpitala, lepiej dmuchać na zimne, u Ciebie już połowa :*

reklama
dzien dobry :)

Maluś bidulko Ty :( trzymaj sie dzielnie, z każdym dniem będzie coraz lepiej

Kasiula nie wiem co napisać, żebys poczuła się lepie. Mocno trzymam kciuki i wierzę, że uda się usunąć wadę serduszka i Twoje maleństwo bedzie mogło cieszyć sie dobrym zdrowiem

Cyntia dobrze, ze zglosilas sie na oddział, niech wszystko sprawdzą. mam nadzieje, że przed weekendem Cie wypuszczą.

Benficka wow juz rozarcie :szok: wiem, że to całkiem normalne, ale dopiero testowalaś. Twoje testy owu przyniosły mi szczęście :)

A ja mialam wczoraj wizyte ale to w wizytowym :)

Wiikki - ta no-spa, to w sumie raczej niewiele daje. Mimo dwóch dawek miałam parę skurczów (po wieczornym obchodzie 2), w nocy wybudziły mnie 3, dziś był już 1.
Uwielbiam lekarzy. Była z rana babka i pyta jak się czuję, to mówię jej, że dobrze, tylko, że dalej mam te skurcze. A ta, że jak dobrze to dobrze i poszła.
Jestem na komórce i nie wyświetla mi się wątek wizytowy :( Wszystko ok?
EDIT: Dokopałam się wątku wizytowego :-D
No no, Fabianek już duży!

Benfica - mieszkanko nowe? Będziecie remontować lub wykańczać? Szok, że już rozwarcie. To już tak blisko :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, zaraz się biorę za nadrabianie Was. Na początek tylko prośba do tych które mają facebooka, jeśli w miarę możliwości mogłybyście u siebie udostępnić stronkę: https://www.facebook.com/wadaukladulimfatycznegojagody?notif_t=page_invite_accepted . Chodzi o życie córeczki mojej bardzo dobrej znajomej, może ktoś wśród Waszych znajomych zna taką sytuację, może ją przeżył, bądź wie co można poradzić rodzicom dziewczynki, aby jej pomóc.

Malusiu przykro mi z powodu, że tak bardzo Cię boli miejsce po wyrwaniu. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.

Kasiula ta dziurka w serduszku może być fizjologiczna, bo często ona jest, a potem zarasta jeszcze w życiu płodowym bądź do 1 r.ż. Mam nadzieję, że i u Was tak będzie. :* Kurcze doczytałam dalej, że to jednak coś poważniejszego, to mam nadzieję, że w krakowie szybko zareagują i że będzie dobrze :*

Cyntia dobrze, że pojechałaś do szpitala. Mam nadzieję, że skurcze szybko miną. Ale dziwne, bo ja przy skurczach to od razu kroplówki z fenoterolem dostałam, bo to najlepiej działa, a nospe to mogą sobie wsadzić w nos jak w szpitalu już jesteś. No spa dobra jest w domu jak łykasz, a nie już jak w szpitalu jesteś.

wiikki cieszę się, że testy ovu były szczęśliwe :-D ale faktycznie ten czas leci... :szok: mnie się niekiedy nie chce wierzyć, że to już tuż tuż :szok:

cyntia kupiliśmy na rynku wtórnym, ale w dobrym stanie i w zasadzie na początku musimy tylko trochę kuchnię podrasować, a tak to można mieszkać, a resztę kosmetyki robić sukcesywnie :happy: tak chcieliśmy, bo jeden remont generalny już przeżyliśmy i działo się wtedy działo... ;-) a trafiło nam się naprawdę fajne mieszkanie, ja od 2mcy obejrzałam chyba z milion ofert i naprawdę w miarę upływu czasu traciłam nadzieję, że coś fajnego się trafi, a to mieszkanie pojawiło się dosłownie jak gwiazdka z nieba :rofl2: ale pewnie przeprowadzimy się już po porodzie... :tak:a lekarka to rzeczywiście super... kinia ma rację, jak masz ciągle takie skurcze, to powinni wejść z czymś silniejszym...

Cześć :)

Czas się za robotę zabrać... :nerd: ale u nas dziś zimno i wieje, że nie chce się nosa z domu wyściubiać... :baffled:

Hej Laski! Ja tez nie moge uwierzyc ze to tak szybko zlecialo!

Malus 3maj sie:*

A u nas dzis piekne slonce:) i tak rzesko na dworze.

O 11 mam ktg 3majcie kciuki:)

reklama
Hej :-)

Maluś
Współczuje bólu:-( Mam nadzieje, że niebawem Ci przejdzie, bo wiem jakie to jest męczące.

Benfica No to super, gratuluje mieszkanka :-)
'
MamaTomeczka
Padłam:-D Jesteś niemożliwa!:laugh2: Ale tak jak piszą dziewczyny, gin to nie jedną "niewyfryzurowaną" widział:-D Także nie przejmuj się;-)

A u mnie w końcu ładna pogoda... tyle dni padało, że już dość miałam. A teraz ma być dłuższy czas ładnie i cieplutko to od razu człowiek ma inne samopoczucie i chęci do czegokolwiek;-)
Mój mąż dzisiaj wychodzi do pracy i na koniec mnie budzi i pyta, czy dzisiaj rodze:-D A ja się śmieje, bo na pewno wiem kiedy urodze, czy dziś czy jutro czy za tydzień haha;-)

Do góry