reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo ja też tam mam:) te małe słodkie ubranka:) już bym kupowała:)

Na razie się realizuję i robię album sobie z przebiegu ciąży:)

reklama
kinia to super, ja myślałam, że sterydy podają najwcześniej od 28tc, ale skoro już można to nawet lepiej :happy: trzymajcie się tam dzielnie :*

My dziś przywieźliśmy ubranka po Gabrysiu, będę miała co robić przez najbliższe dni :happy: muszę tylko kupić proszek dla niemowląt ;)

Aschlee kochana przykro mi ze stracilas swojego dzidziusia,tulam:*
Dla naszych aniolkow(*)

Kinia kochana ja pierdziele skad sie wziely te problemy? Bardzo trzymam kciuki by dzidzia i ty daly rade do konca;-)

Ehhh dziewczyny jak wam zazdroszcze tych przygotowan do narodzin:-) moj maz mial wziasc urlop na porod o byc z nami...i wszystko sie posypalo...:'( wogole dostalam smetny wieczor.

Widze ze macie problem ze spaniem,ja niemam z nim problemu;-)

Dziękuję.

Benefica dali .i już, bo od końca 25 tyg chyba właśnie "ratuja" dzieciątko jeśli coś się dzieje. Wcześniej traktują jako poronienie.

Julia nie wiem skąd to wszystko. W ciągu 1 nocy zrobiło się rozwarcie.

Kochane dzisiaj zaczynam maraton z kroplowkami z fenoterolem. Jutro rano zabieg, wiec trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Kinia, mocno kciuki za Ciebie i maleństwo:*&&&&&&&&&&&& trzymajcie się :)

a ja w końcu znalazłam suwaczek, który pokazuje dobry wiek ciąży:) w innych były przesunięcia o dwa trzy dni, a nawet w jednym o tydzień:) teraz jest ten faktyczny, taki jak ginekolog mówi:)

dzisiaj słońce, więc musimy jakiś fajny spacer sobie wymyślić:)

reklama
agamemnon Dziękuję za słowa otuchy :) A Tobie życzę zdrówka!
ewka No ja też już muszę się dobrze wygiąć żeby ***** zobaczyć :p Aż strach się bać co to będzie na koniec :p Co do reakcji na ciążę to u nas ogólnie wszyscy się ucieszyli, choć moi rodzice są odrobinę przerażeni z powodu tego co przeszłam po porodzie (w sensie z obawy co będzie przy i po tym porodzie)... Ale ja jestem dobrej myśli.
iwo Dobrze że pogadałyście z mamą. :) Może teraz będzie już lepiej.
Malusiolka Bo niestety z rodziną to w większości najlepiej na zdjęciu się wychodzi i to powiedzenie bardzo się sprawdza niestety... :/ Ale ważne że Wy się kochacie i sobie ze wszystkim świetnie radzicie! :)
Kinia Zaciskam mocno kciuki za Was! Oby wszystko szło ku dobremu!
Benfica My używamy Lovela ale do białego (piorę w nim i białe i kolory - tak nam położna doradziła) :) Ja na pranie ubranek mam jeszcze dużo czasu póki co :)
Ludzik Pierwsza ciąża to jedna wielka niewiadoma, ale ciesz się tym czasem! :) Drugą przechodzi się już całkiem inaczej.

Synek od paru dni kopie bardzo intensywnie. Chyba piłkarz będzie :p
Dziś dzień spędzony rodzinnie. Jutro jedziemy z Zuzką na szczepienie. Moja córcia nie przestaje mnie zadziwiać. Już tyle rozumie, powtarza... Jest prze agentka :D Dziecko potrafi dać tyle szczęścia! A co dopiero jak będzie dwoje ;)

Do góry