reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo nie mam dostępu:)

to naprawdę dziwne z tym spaniem:) a generalnie już jestem głodna, ale muszę M obudzić, bo ma iść po świeże pieczywo:)

reklama
hello

Miłego weekendu dziewczyny. Ja ostatnio miałam mniej czasu, bo przeprowadzka pochłonęła nas całkowicie ale juz pomału sie urządzamy. Najgorsze, że lodówka nam nie działa, musimy kupić, ale tą co chcemy jest na internecie, czyli trzeba czekać na dostawe 5-7 dni. To oznacza kolejny tydzien bez lodówki :(

Kinia strasznie Ci wspolczuje szpitala, mam nadzieje, ze jak tylko założa szew to szybko wypuszczą. Trzymam mocno kciuki

Benfika obyscie szybko znalezli mieszkanie, juz w tak zaawansowanej ciazy ciezko jest sie przeprowadzać.

Iwo wstawię wstawie, ale jak juz wszytsko ogarniemy, bo jeszcze nam troche zostało. Najgorsze ze w tym mieszkaniu jest pełno kontaktów przy ziemi a Nadia oczywiscie zainteresowana wiec mamy pozasłaniane i czekam az przyjdą zaślepki, kilka miałam ale tu potrzeba kilkanaście.

Zobacz załącznik 618717 Kobietki.
Umnie dzisiaj paskudna pogoda wiec zostaje siedziec w domku.

Malus przykra sprawa ze rodzina czasem tak traktuje swoich bliskich...ja osobiscie tego nie rozumiem bo wiem ze dla mnie moje Dziecko jest najwazniejsze i nigdy w zyciu bym nie mieszala jej w rodzinie...dla mnie wazne jest zeby byla szczeslliwa i jak bede widziala ze jej sie z Mezem uklada to bede rownie szczesliwa jak ona...ja bede mogla doradzic ale nigdy nie narzucac co ma robic:tak:;-)

Milego weekendu KochaneZobacz załącznik 618718

Ciąża sprawia cuda:) mąż już poszedł - bez zbędnego marudzenia, i nawet już przygotowuje śniadanie:) uwielbiam weekendy:)

Benefica sterydy dostałam już od razu wczoraj :)

Aschlee współczuję kochana, bardzo mi przykro :( Trzymaj się i nie opuszczaj nas.

Cześć dziewczynki. Dziękuje Wam kochane za wsparcie naprawdę bardzo bardzo. Ja czuję się dzisiaj nie najgorzej, ale mam leżeć cały czas. Napisałam co nie co w wieściach szpitalnych. Postaram się do Was zaglądać, ale tutaj z zasięgiem kiepsko i w tel BB też średnio chodzi mi ;/ Jak coś będę pisać przez Malusię :*

reklama
Kinia - dacie radę dziewczyny!!!!!!!!

Dziś śniło mi się że urodziłam chłopczyka. Tym razem nie płakałam jak przy poprzedniej ciazy a wycałowałam małego ;-*** kurcze juz oczy mi się zatrzymuja na maleńkich ubrankach:sorry:

Do góry