reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej!

benfica , B wciąga wszystko co mu dasz :tak:Więc dwa razy na dzień dostaje 30ml wody i 60ml mleka zaraz po tym. Summa summarum 90ml czyli tyle ile zjada na posiłek. Faaajnie z tym karmieniem już masz :-)

iwo yhm no to do soboty już malutko :tak:Trzymam kciuki !
No a jak dzisiaj??

Asia, przepis kradnę! No musi być pyszna ta zupa, a w ogóle jesli możesz wyślij mi ten przepisn na pw jak mozesz :sorry:Bo teraz nie mam gdzie spisać, a strony przelecą i zginie.
No a pufa super! Ja wczoraj dla M skracałam spodnie :confused2:

Czekam aż B zaśnie twardo i musze lecieć do sklepu i do urzędu. M od wczoraj chory :baffled:Mam nadzieje, że nie prądkuje bo byłoby kiepsko. B w nocy nie spał od 3-4 i myślałam, ze go udusze bo zamiast grzecznie leżec to rzuca się w nerwach jak wesz na patelni :confused2:Potem budzik dzwoni po 6 zeby H do przedszkola uszykować, a ja się dzwignąć nie moge, masakra.

reklama
Iwo - nie maja po co zostawiać, teraz skurczy nie mam przynajmniej nie odczuwam, ważne ze się coś dzieje a szyjka na raty jak się otwiera to tez ma plusy
A Ty możesz już dziś po południu rodzic czy musi być poniedziałek :eek:?

...a tak to regularne skurcze miałam w nocy i bardziej odczuwalne i nawet "ciekawe" coś jak czop znowu tym razem na czerwono (taki żel podbarwiony krwią). Mały się rusza, na to KTG podjadę i badanie ale to jak się trochę ogarnę.

Ostatnia edycja:
Agamemnon - dziś głównie napór na spojenie czuję ale chyba dziecko jak jest wstawione w kanał to pleckami jest do pępka wykrecone a u mnie nadal plecki po lewej a nózki po prawej.

Gosia - emkowi to nie dogodzi :eek: nie wiem o której dziś wróci dziś bo jak nie skończą to jeszcze jutro musi iść :baffled: mówię do niego ze jakbym się w weekend uwinęła to by w poniedziałek na ta rozmowe mógł iść bo praca obiecująca, kwestia tylko czy kasa dobra bo na to samo się nie opłaca zmieniać - tu jeżdzą służbowym autem. Poza tym w weekend mam opiekę nad młodą i nie musze się martwić co ze szkołą.
A listonosz był przed chwilą DZIEKUJE!!!!

Iwo- to się cieszę, jedna poczta daje rade ;-)
no mi weekend tez bardzo pasuje bo damy córkę do teściów i z głowy może tam iść dziś po przedszkolu i zostać do poniedziałku przed przedszkolem (tak nie będzie no ale full wypas o każdej porze są, w tygodniu pracują).

asia ależ Ty zdolna bestia jesteś :-D ja to mam 2 lewe ręce do takich robót :eek: pufa wygląda pięknie :tak:

goska oooo jak już z krwią, to w ten weekend już chyba będzie po :-p ja w piątek miałam niteczki krwi w śluzie, a w sobotę Grześ już był :-p

iwo
nooo, gdzie te 5mcy :szok: przecież On się dopiero urodził :confused: oj dzieci to za szybko rosną :sorry:

agamemnon to zdrówka dla M :* żeby Ci się ekipa nie rozłożyła... ja jestem pociągająca, mam nadzieję, że Grześ się uchowa...

Cześć :happy:
U nas dziś piękne słońce, ale ziiiimno :szok: niedługo wybędziemy na jakiś spacer... i w ogóle to się będę dziś opitalać, bo posprzątane mam, ugotowane też, więc na razie tylko Grześ do ogarnięcia, później starszak :-p a w przyszły czwartek wielkie wydarzenie - pasowanie na przedszkolaka :-D oj pewnie będę ryczeć jak bóbr, bo ja z tych łatwo wzruszających się jestem :sorry: nawet tata zapowiedział, że bierze wolne w pracy :szok: i się stawi... taaa, zobaczymy... żeby tylko znów nie był w delegacji... wiecie co, jak tak dalej pójdzie, to niedługo, to mi będzie nieporęcznie z mężem w domu, bo jak teraz jego ciągle nie ma, to ja mam zorganizowany dzień od A do Z, a jak wraca, to mi się wszystko przestawia... :baffled: agamemnon jak sobie radzisz? Poproszę o jakieś porady od Ciebie, jak przetrwać bez ślubnego i jak się od Niego nie odzwyczaić... :sorry:

reklama
mamaTiA Anulka też złapała coś? Niech się dzieciaki szybko kurują :* i Ty się nie daj - bo ja to w reklamie - mamy nie biorą zwolnienia :sorry: u mnie Gabryś ma trochę katar, ja też, mam nadzieję, że Grześ nie złapie nic od nas :baffled:

W ogóle to piszemy teraz na diabelskiej stronie 666 :-p

Do góry