Cyntia linomag na pekniecie? Jak nie pomoze to idz znowu do lekarza. Nam na odparzenia z ktorego ranki zaczely sie robic dostalismy krem ze sterydami, ale nie dzialal. Dopiero wietrzenie i krem johnson 3 w 1 pomogl. Musisz znalezc odpowiedni dla was, przy Majeczce sudocrem ani linomag nie dzialal, a przy chlopakach tylko sudocrem.
Asia wroce do butelek, bo mnie nie bylo jak pytalas. Ja mam kilka, avent, tommee tippee i mother care. Szukalismy takiej zeby mala sie nie ksztusila, uzywalismy rozne smoczki i tylko z mother care mleko nie cieklo jak szalone. Teraz uzywamy wszystkie po kolei i sie sprawdzaja. Smok do ssania na poczatku jej nie podchodzil, a mielismy aventa, kupilam tommee tippee i po kilku probach zaczela ssac. Najgorzej jak z nim zasnie i jej wypadnie to pobudka murowana.
Agamemon witaj w klubie, ja z cyca zrezygnowalam z 2-3 tyg temu, jak mialam dosc ciaglych kup i nie gojacej sie pupy.
Benfica mleko zmienilam, ale mala ciagle malo je co 2-3godziny w dzien. Max zjadla kilka razy 120ml, a tak od 60-90., no ale przybiera po malu na wadze i rosnie
Masz racje wszystkie smoki maja wielkie dziury, kiedys samemu sie robilo dziurki.
MamaTomAni, nie popuszczaj z tymi psami, dobrze zrobilas zebna policje zadzwonilas. A co jakby takie buresze zaatakowaly jakies dziecko? Malo to sie slyszalo w TV o takich sytuacjach?
Jak nie lubisz czerwonej? Nie wiem czy jest jakas roznica ale roiboos(cxy jakos tak) pyszna jest, a moze firma jakas konkretna Ci nie podeszla.
Gochson jak sie ogolnie czujesz?
Susel ja mysle ze nie musisz dokupywac gondoli. Urodzisz jak bedzie wiosna, bedzie cieplo. Moja szwagierka juz dwoje dzieci wychowala na spacerowkach i nic sie nie stalo.Ja swoja gondole zlozylam kilka dni temu w spacerowke bo moje dziecie darlo sie w wozku, teraz troche widzi chociaz nie jest na siedzaco i jest o niebo lepiej. Kochana mozesz tez kupic wozek ktory ma zakladany fotelik samochodowy.Tylko dziecko w takim foteliku podobno nie piwinno byc dluzej jak 2-3godziny.
Grzanka ale Ci fajnie, ze Lenka przesypia cala noc.
Iwo wcale brzusio nie musi opasc