reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mychunia napisala dziewczynie od nas ze staraczek:

"Zostaje w szpitalu  porod zagrazajacy , szyjka sie nieznacznie skrocila, zrobila sie miekka  na ktg brzuch sie 2 razy postawil  dostaje luteine 3x1, magnez 3x1, ktg 2 razy dziennie i zobaczymy jak sie to wszystko rozwinie...."

reklama
Kinia, dobrze że badanie nie jest bolace, a co do czasu jego trwania, to wiem że krótko trwa. Przekładałam wizytę, to babka w rejestracji powiedziała, że badanie jest od 15 do 20 minut.

Wątpliwości, dziękujemy za wiadomość.

Mychunia, trzymaj się Kochana :*

Mychunia trzymaj sie.

Laski musze sie wam pochwalic :-) przyszly ubranka dla Ignasia, ktore zamowilam. Jestem absolutnie zakochana :-)

Załączniki

• 1413303141654.jpg
    1413303141654.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 34
  • 1413303153542.jpg
    1413303153542.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 1413303164460.jpg
    1413303164460.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 31
Cyntia biedna wiem co czujesz bo mialam to samo :-(

Ludziku super ze w domku jestescie :-) :-) :-)

MamaT ja to wogole jak gotuje to odrazu wiecej o porcje obiadowa dla naszej trojki i w pojemnik i do zamrazalki. Rewelacja. Moglabym tydzien nie gotowac. Potem pytam chlopakow na co maja ochote :-) jak w barze, moze golabki, moze pulpeciki, moze wolowinke itp ;-) a ja mam wtedy dzien przerwy hihi.
No masz racje z tymi pajacami na jedna nozke zapinanymi. Na pizamke to sie nie nadaja. Ja chcę sobie posegregowac pizamki osobno i nawet jakos je zaznacze albo w osobnej szufladce beda, aby chlipaki na haslo " przynies pizamke " nie wyskocza z jak filip z konopii ;-) mysle ze facetom sie to przyda. Tym bardziej ze chcialabym aby mlody bral w tym czynny udzial.

Dzis lezal na lozku kolo mnie i polowal na kopniaki hihi odgrazal sie bratu ze mu odda. Slodkie to bylo. Ciesze sie ze ona ma takie podejscie do tego.
Dzis opowiadal mi jak na polski nie mial pracy domowej i pani chciala mu pale postawic, a on poszedl do niej i mowi " Prosze pania niech mi pani nie stawia tej 1, nie chce aby moja mama sie denerwowala i nie daj Boze do szkoly musiala jechac, ona jest w ciazy, jest nerwowa i jeszcze do tego RUDA zaraz na przerwie zrobie ta prace " I wiecie ze kobieta dala mu szanse i nie wstawila tej paly ;-) ;-) ;-) padlam ze smiechu!

Hej! U nas nocka tragiczna i dzień też nie specjalny. Wydaje mi się, że wieczorne kolki powróciły. Karmienie jest katorgą. Drze się chwilę po czym pije kilka łyków mleka, pręży się, krztusi i znowu pije. Od 9 rano miała jedną drzemkę 15 minutową i właśnie 5 minut temu zasnęła 2 raz. Ciekawe na jak długo. Idę zęby umyć i śniadanie zjeść bo nie było możliwości wcześniej:baffled: Marudziła ciągle.
K**wa i u mnie jakas tragedia dzisiaj, nocka ok ale dzien to jakaś masakra. Nie dość ze musiałam go rozbudzać jak miałam zawozić H i po niego jechać to jeszcze zasypia na pare minutek i budzi się , nie wiadomo o co chodzi. Jadłby co godzinę najlepiej ale ulewa mu się masakrycznie jak naje się jak bąk. No kurde nic nie zrobiłam normalnego w domu. Teraz też, zasnął jak kamien przed kąpielą ale musiałam go wykąpać. No i leży teraz z nerwem, ssa tego smoka jakby chciał go zjeść i oczy ma jak 5 złotych :baffled:

Agamemnon nie zazdroszcze .

MamaT hehe nie mam pojecia o co chodzi z tym kolorem wlosow.
Moje chlopy nigdy nie mowili ze cos ze smakiem nie teges :-/ hmm ciekawe.
Kurcze masz racje z tym przebieraniem, zobaczymy jak u mnie bedzie. Z prezeskiem to nie pamietam juz :-/ kurde skleroza nie boli jasny gwint!
Ten moj maly gamon tez nie spal. Echhh...

Asia - prezes to niezły gigant!!!!!!!!!! A pajacyki słodkie szczególnie ten "młodszy brat rządzi"

Agamemnon, Mamo Tomeczka - fluidki śpioszkowe dla łobuziaków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MamaTomeczka - hahahaha :D To pewno się tak cieszysz jak ja, gdybym dostała psa :D Oj, aż muszę mojemu powiedzieć, by czasem nie wpadł kiedyś na taki pomysł. Pewno szczęka Ci opadła!

Mychunia - to dobrze, że coś Cię tknęło, by pojechać! Będzie dobrze, trzymaj się dzielnie :*

Asia - superanckie ubranka :) Takie zakupy to cieszą :)

Agamemnon - mój czasem ma takie dni. Nic się nie da wtedy w domu zrobić.

reklama
hej kochane - MY JUZ DONOSZONE!!!:-D
Ale jeszcze dziś jade na konsultację z młodą do instytutu reumatologii dlatego nie chciałam rodzić wcześniej niż po 15tym :cool2:

Mamo Tomeczka - ja bym nawet kotka dla Julki wzięła (chociaż jestem psiara) ale mam alergię :sorry2:

Przez to wasze pisanie o nieśpiących dzieciach śniło mi sie że co Alę uspiłam to po 5 min oczy otwarte:szok:

Do góry