reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Benfica wiem co czujesz, bo sama nie wyobrazam sobie zostawenia komus Lenki, ale jakbym juz musiala to tylko mojej Mamie. Masz szanse sie troche rozerwac, Grzes na pewno bedzie bezpieczny u Twoich rodzicow i dobrze zaopiekowany, ale jesli masz siedziec cala impreze jak na szpilkach i tylko myslec jak Grzes i kiedy to sie konczy to wez go ze soba.

reklama
grzanka no właśnie... Gabryś został u moich rodziców pierwszy raz jak miał 5mcy i też szliśmy na wesele, ale było w naszym mieście, więc na ślub Go zabraliśmy, później zawieźliśmy do moich i byliśmy pod telefonem... ale nic tam... rozmawiałam z mamą, wiem, że będzie na Grzesia chuchała i dmuchała... :happy2: w sumie komu mam ufać, jak nie jej?

Dobra... czas się szykować... :baffled: a jeszcze czeka mnie sesyjka z laktatorem :-D no i nie obejrzę meczu... :dry: ostatnio wielkie imprezy mnie omijały, bo jak była nożna, to pod sam koniec siedzieliśmy w szpitalu z zapaleniem płuc, a TV nie było... :sorry2:
W ogóle to mi boczki wystają w sukience... :wściekła/y:

Benfica - już ja widziałam te twoje boczki :wściekła/y::wściekła/y: taka laska jesteś że tych ciąż po tobie nie widać. Uważam że skoro mama się sprawdziła przy Gabrysiu to idź spokojnie.
Kiedy będzisz miała czas by pobawić się sam na sam z mężem????

A propos boczków - moja golizna jest na zamkniętym. Listopadówki 2014 mamy całe zamknięte więc tam wrzucam jak popadnie :cool2:

Julia gratulację i życzę, żeby się przydał szybciej niż Ci się wydaje, w Akpolu wygrałaś, bo widzę, że z Poznania jesteś, a tam dziś Targi?? jest coś ciekawego, warto iść, bo może jutro byśmy się przeszli, jak nie zacznę rodzić:)

A my dziś sobie spacer zapodaliśmy, przeszliśmy dookoła Malty tj 5 km, zobaczymy może spacer pobudzi skurcze:) trochę nam zeszło, bo wolno szliśmy, ale przynajmniej spędziliśmy fajnie czas:) DSC00099.jpga to mój brzucholec dziś na spacerze:)

Załączniki

• DSC00099.jpg
    DSC00099.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 33
Goska - gratuluję!! Super, że udało się zająć drugie miejsce. A wklej nam tu swój wierszyk :)

Mona - ladniuni brzusio.

Babeczki, no nie odpiszę za bardzo więcej, bo padam. Trochę porobię w domu i już dyszę ;) Jutro pomyje okna jeszcze do końca. Poprasuje jutro ciuszki i mam luz blues. Przenieśliśmy dziś łóżko z naszej sypialni do pokoiku małego, no i w sumie pokoik jest gotowy. Jutro cykne fotke.

Jesli bedziemy jechac na porodowke, to na pewno od razu dam znac ;)

Kasiula - nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak się czujesz, co dzieje się teraz w Twoim serduszku. To przeokrutnie niesprawiedliwe, że takie maleństwa spotyka takie cierpienie, a z nimi cierpią jeszcze bardziej rodzice. Trzymam za Was kciuki!

Julia - rewelacja! A co to był za konkurs?

Ludzik/Mona/Agamemnon - opadły Wam brzuszki? Mnie nie i zastanawiam się czy to oznacza, że do porodu daleko?

Grzanka - kurczę, chyba kiedyś wrzucalam. Postaram się go odnaleźć.

reklama
Ludzik warto;-) produkty poprzeceniane po -20% lub 15%
Takie jak Tako, Maxi Cosi, Romer...Tomme Tipp, love, i wiele innych
Jutro roztrzygniecie konkursu jest 20 nagrod, wypelniasz ankiete...

Cyntia byl bardzo prosty;-) montaz fotelika;-) ktory wczesniej pokazano jak sie montuje, pozniej imie i nazwisko wrzucali i losowali;-) w sumie bylo z 10 osob wiec duzzee szanse byly,fotelik jest czarno fioletowy;-)

Do góry