Cyntia, jestem, jestem. Podczytuje, ale brak czasu pisać. Do admina napiszę jutro. Jeżeli chodzi o tamten wątek, to ja z Julią mamy moderatora. Jeżeli chodzi o pracę mojego M to ja do pracy nie mam jak iść, bo M woli popracować, a ja z dziećmi. W przyszłym roku na pewno idę do pracy. Co do wyjazdu nie ma oferty, ale jakby coś było, to będziemy próbować.
Iwo, co i rusz chodzimy i pytamy się o miejsce dla Oliwi, ale na razie nie ma miejsc. Może pod koniec roku uda się. Teraz na razie chodzę do logopedy i postępy są. Jak dobrze pójdzie Oliwia idąc do przedszkola będzie ładnie mówić. 29.09 czeka nas audiolog, 6.10 logopeda i 6.11 ortopeda i pewnie w listopadzie znowu logopeda. Na dniach jak już dziewczynki wykurują się, to czeka mnie morfologia z dziewczynkami.
Ewcia, dziwne jest, to z wypłatą Twojego męża. Po prostu firma chce prostą kasę, ale nie rozumieją tego, że ktoś musi charować na nich. Bez serca są.
Madziullek, Stas rośnie jak na drożdżach. Piękny uśmiech :*
Susel, cieszę się że ciąża przebiega prawidłowo.
Benfica, piękne mieszkanie.
Agamemnon, Cyntia, Ludzik, &&&& kciuki za szybki i bezbolesny poród. Spróbujcie wypić karmi. Mi pomogło. Rownież możecie pocierac sutki ręcznikiem.
Mona, szybko chce wyjść na świat Twój maluszek. Niech jeszcze poczeka
Dla wszystkich dziewczyn i maluszków w brzuszku i poza nim:*
Wątpliwości, miło Ciebie Kochana widzieć :*