Hej!
Wczoraj miałam pracowity dzień to nawet nie miałam jak zasiąść
Z mamą od rana robiłyśmy marchewkę do słoików i tak oto powstał dziem marchewkowy (taki dzemo-mus) i marchewka do sałatki
Mamcia mi również pomyła okna, ja przeprałam firanki i uszyłam sobie do kuchni zazdrostkę.
No a potem odwiozłam ją do domu i u siebie byłam po 19stej.
Jak przyjadę z przedszkola to musze nastawic pranie i zająć się cukinią do słoików. Nie chce mi się ale szkoda jej wyrzucić
No i pogoda ma być to może posadzę tulipany co by wiosną oko cieszyć
Na jutro mam zaproszenie na pępkowe do przyjaciółki więc chyba H nie pójdzie do przedszkola i tam skoczymy. Poza tym jutro ma być pierwszy spacer :-) No i tak....
Gochson, no zobaczymy z tym masażem. Myślę, że jak nie będzie rozwarcia to mnie też nie ruszy. W każdym bądz razie jakbym nie urodziła w terminie to 29go mam sie stawić w szpitalu i 30go dadzą mi oxy. Ale nie zakłądam tego scenariusza ;-)
Ludziku, dobrze, że po Twojej wizycie też wsio ok! :-)Co do spania to mi się zmieniło tylko na tyle, że potrzeba mi go więcej
Śpię jak zabita w nocy, a i nad ranem tak mi ciężko się dobudzić ze to koszmar jakiś.
Super Pharm mam jakieś 170km od siebie
Faktycznie, cena dobra. Ja zamówię chyba z Allegro bo nie mam gdzie kupić taniej.
benfica mówisz, że Einstajny będą ? A niech będą, żeby tylko kasa z tego była
No własnie identycznie sobie wyobrażam pobyt nad morzem z dwójką dzieciaków
Mimo, że teraz z Hubertem to było super bo juz sam się zajmował sobą. Jeszcze rok temu było marudzenie, ze chce zamek, ze to ze tamto i człowiek nie poleżał zbytnio jakby chciał, no a w tym roku super.
Agawa prywatny masaż szyjki to ja pewnie, ze wykonam
O ile jeszcze dam radę i będę na tyle "ruchawa" :-)
Haha mówisz, że odmładniasz się pryszczami? Eee przestań. Mogę wiedzieć ile masz lat? Bo ile byś w sumie nie miała to przy takiej jakiejś osiemnastce zawsze człowiek będzie wyglądał kiepsko, choć.....widziałam różne te osiemnastki
W ogóle już gimbuski wyglądają jak stare baby.
mychunia, fajnie ze glukoza wyszła dobrze, inaczej być nie mogło nie? ;-)
ewka kurczę, zdrówka! Skąd byście przytargali jakąś zarazę?
Mam nadzieje, ze to nic poważnego i krótkotrwałe będzie. No i żeby Młoda się nie zaraziła. Napisz jak tam dzisiaj.
iwo hehe no też pomyślałam o 30stych urodzinach :-)
Wózek fajny, też mi się takie podobają no ale na mojej wiosce to bym daleko nie ujechała dlatego mam koła jak monster truck
(jak to mówi Hubert).
Cyntia wózek super! No a literki są czadowe! Zdolna jesteś, możesz za mąż wychodzić
Czym je wypychałaś??
suselku no maluszek ale myślę, że ciała nabierze
Ja tam na betach się nie znam ale czuje w kościach, że będzie to syn :-)
mamoTomAni kochana, no czasem tak się wszystko alles do kupy zbierze i człek się rozkleja. Kochana, choć przytulę do jeszcze niewymemłanego cyca :-)
Jeny lece bo już ta godzina, ze musze z chawiry jechać, potem będę