reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

hej dziewczyny :-)

ja po ciężkiej nocce nie dość, że wstawałam co godzinę to jeszcze potem zasnąć nie umiałam :-(

ja cie suselku wielkie gratulacje ;* cieszę się, że w końcu się udało :-D normalnie aż mi się łezka w oczach zakręciła...

ludzik mojemu teraz trochę żal kasy, bo zaraz nas czekają wydatki wiesz łóżeczko, wózek itp, ale wierzę, że sobie poradzimy. My z mężem mamy czytnik ebooków kindle paperwhite i bardzo jestem zadowolona, lekki, wiele książek się zmieści i ta oszczędność miejsca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gośka no właśnie się zastanawiam czy Kindla nie spakować do torby, co by szpitalu gdy bezsenność i czuwanie mnie dopadną się nie zanudzić:) No ja też ostatnio się naczytałam sporo, ale mój M zabronił mi czytać kryminałów, co bym dziecka nie straszyła:) - chociaż co druga książka to jednak jakiś kryminał, tylko w wersji light:)

Co do upałów to też odżyłam:) :)

A dziś dzień lenia:)
M wczoraj oglądał coś w Tv i spaliśmy na kanapie, teraz włączyłam telewizor i chyba dziś będę miała problem z mobilizacją:) a i tak dziś w planach nic nie miałam:)

Mychunia też posiadam takie samego KIndla:) i go uwielbiam:) jak mi M go dał to nie wiedziałam, że go tak bardzo pokocham:) - ja to taki mały ignorant "zabawek technicznych". A u Nas szkoły rodzenia są za darmo, to tylko cztery spotkania, ale jest się w stanie dowiedzieć istotnych rzeczy:) a jeszcze na różne inne warsztaty można się przejść. Zobacz czy u Ciebie w mieście nie ma żadnej szkoły rodzenia na NFZ.

Ostatnia edycja:
Ludzik nie narzekam, troche mnie zgaga meczy i kg rosna ale daje rade. Teraz mam mniej czasu bo siedze w domu z synkiem a z ruchliwym 2-latkiem ciezko znalezc na cokolwiek czas. Czytam Was na biezaco ale wieczorem juz jestem tak zmeczona ze padam.
Musze sie wlasnie umowoc na polowkowe to moze dowiem sie kto mieszka w moim brzuchu bo lekarze prognozuja dziewczynke ale nie daja 100% pewnosci. Ja oczywiscie bardzo bym chciala bo nie wiem czy dam rade z tyloma chlopami w domu, bo pies tez facet :)

Witam. Dawno mnie nie było, ale teraz postanowiłam napisać. Podczytywałam Was, ale jakoś ochoty nie było na pisanie. Cieszę się, że maluszki rosną i cieszę sie, że niedługo kolejne maluszki będą na świecie. Miałam ostatnio dużo na głowie i dlatego się nie odzywałam. Byliśmy z Oliwią u lokopedy i kazała iść nam po skierowanie do lekarza rodzinnego do Audiologa. Chce wykluczyć problemy ze słuchem. Od wizyty efekty widać. Oliwcia współpracuje z nami i coraz lepiej mówi. W środę idziemy na bilans z Roksanką, a na 31.08 do rodziców jedziemy na 30 rocznicę ślubu. Nie mam pomysłu ba prezent. Na razie mam tylko w plantach kupno 30 róż, ale w dwóch kolorach, aby nie było parzysto.

Co do szczepień na rota, to żadnej z dziewczyn nie szczepilam. U mnie dziewczynki były szczepione darmowymi szczepionkami.

Suselku, ogromem gratuacje :*

hej :-) pamiętam wątek staraczki 2013, w teraźniejszym chyba się nie wypowiadałam aczkolwiek pamiętam niektóre z Was. susel Twój nick pamiętałam, wchodzę dzisiaj i co czytam??? gratuluję :-):-) bardzo Ci gratuluję :-)

Ludzik - ja od 2 lat "jadę" przede wszystkim na kryminałach ;-), ale nie pogardzę nawet gazeta detektyw - to mi zostało jeszcze ze wczesnej młodości bo w domu dziadek kupował :eek:

reklama
Malusiolka - obiecaj że nie bedziesz tak znikać!! Wyjeżdzaliście w ten długi weekend?

Susełku - fotki dzieciaczków są na zamkniętym wątku https://www.babyboom.pl/forum/zawsz...etki-f564/pokazmy-sie-sobie-70441/index9.html, Maluś wie jak zdobyć dostęp :cool2:

Gosia - ja zapraszałam dziewczynki ale chyba się krępują :sorry: masz rację te 2 ostatnie m-ce to była porażka. Ja też odetchnęłam jak upały się skończyły i tak naprawdę dopiero w III trymestrze wróciła mi energia.

Do góry