reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
suselku - jak miło Ciebie tutaj widzieć... :) pewnie, że Ciebie pamiętamy... bardzo mocno Ci kibicowałam... myślałam nawet o Tobie ostatnio... trzymam mocno kciuki aby fasolka nogdzie nie uciekła :) który to już tydzień?

Susełku - jakie cudne wieści!!! Gratuluje z całego serca! Gochson rownież się udało (już prawie 17tyg). Wpadaj do nas! Trochę pisanie siadło bo część dzieciaczków już po 2 stronie brzuszka ale damy radę!

Natkusia - jesteś w stanie coś przeczytać o 3 nad ranem :szok:? Ja to wstawałam jak zombie i wszystko w półśnie robiłam.

Kinia, Kasiula, Mona - poprosimy o wieści!!!!!

Iwo, ja ok. 3 często się budzę do toalety i potem nie mogę zasnąć to czytam książkę:) mój M w tym roku kupił mi czytnik do e-booków podświetlany to nikogo nie budzę, ciekawe jak mała się urodzi to będę też czytać w nocy:)

Suselku, witaj, gratuluję i ściskam kciuki, co by fasolka była z Wami już do końca:) i pięknie rosła:)

Mychunia mój M tez chciał przez net, bo co on będzie gdzieś chodził:) ale ja chciałam, zresztą w ten sposób wybraliśmy też położną środowiskową:) - więc dwie pieczenie na jednym ogniu:)

Dziękuje za tak te wszystkie miłe odpowiedzi! Jesteście cudowne! Stęskniłam się za wami i mam nadzieje ze nie będę musiała znów stad zniknąć.

Marchew ten test to dopiero zaznaczyłam a Ewka już go zauważyła ;) wiec to dopiero 5 tydzień i wiem ze wszystko się może jeszcze zdarzyć ale staram się dobrze nastawić. Znalazłam super gin i mam nadzieje ze pomoże mi utrzymać te ciąże :)

Wrzucalyscie gdzieś zdjęcia waszych maluszków?

reklama
susel - witaj!!! ;-) to termin jakoś na kwiecień, fajnie upały Cię ominą, ja dopiero teraz odżyłam bo ostatnie 2 miesiące to był jakiś koszmar.... a mówią ze II trymestr najfajniejszy :crazy:

Ludzik - ja też po nocach czytam jak spać nie mogę wiec ostatnio duzoooo nadrobiłam, a była w lipcu promocja w empiki 3 za 2 to 9 książek kupiłam ;-), z córka do torby do szpitala książka była 1 na liście i tez czytałam, choć nie powiem jak zaglądali do tali to się dziwnie na mnie patrzyli

iwo:) - trzeba inne zafasolkowane ścignąć z wątku "staraczki 2014" to się zaraz ruch zrobi

Do góry