reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malusiolkapięknie beta rośnie:-) bardzo bardzo się cieszę:-)
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wesołych i w miarę spokojnych świąt Bożego Narodzenia! I żeby ten nowy rok był lepszy od poprzednich:-* :-*:-*

reklama
Kochane ciężaróweczki zycze Wam Zdrowych Spokojnych Świąt, spędzonych wsród nabliższych, pelnych miłości i odpoczynku :)

U mnie święta jeszcze daleko za murzynami, wczoraj od 8 do 18 nie miałam wody, przez co nic nie zrobiłam. Dzis Nadia postanowila zacząć dzień od 4 więc do wieczora bede jak zombi. ALe zrobiłam juz ciasto zaraz biorę sie za porządki i pakowanie nas do wyjazdu. na dodatek wczoraj pozarliśmy sie z meżowym i nie mam ochoty sie z nim godzić nawet z racji świąt.
Nie będzie mnie do czwartku wieczorem lub do piątku wiec jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!

Wesolego po swietach;-)
Asicka bezsennosc normalna na tym etapie i wkrety o porod ale wrzuc na luz nie ma cos sie marwic na zapas na pewne rzeczy nie masz wplywu chyba ze masz umowione cc na termin to sie mozesz psychicznie nastawic;-)

Święta święta i po świętach :-D ja dziś piszę z pracy :dry: ale tylko dziś i potem mam urlop do 6.01 :-D jupi :-D

malus ta Twoja beta to najpiękniejszy prezent :-D mam nadzieję, że się nie zamęczyłaś podczas przygotowań i teściowa nadal jest odmieniona... :blink:

Ja mam niestety nawrót mdłości :dry: nie wiedzieć czemu... a dziwne, bo odstawiłam duphaston i przeszłam na luteinę dowcipną... :dry: jeść co prawda mogę, ale nie powiem, żeby to było z przyjemnością :dry:

Dziewczyny, które brały luteinę dowcipną - miałyście jakieś problemy z infekcjami wtedy? Bo ja się trochę obawiam, bo pamiętam, że przy Gabrysiu po szpitalu dostałam taką właśnie i po kilku dniach stosowania przyplątało mi się jakieś zapalenie... teraz biorę dopiero 2 dni i na razie jest ok, ale trochę się martwię... zwłaszcza, że chodzę na basen i to już samo przez się trochę zwiększa ryzyko zapalenia. Niby po każdym basenie aplikuję sobie probiotyk, ale wiecie - strzeżonego Pan Bóg strzeże :sorry2:

Ja też się witam po świętach :-)

BRNFICA ja brałam podjęzykową ale było mi po niej strasznie niedobrze i przeszłam na dopochwową. Biorę ją prawie 2tyg i wszystko jest z ok :tak:

niestety z Maluśką nie jest za ciekawie :-( krwawi ze skrzepami i dzisiaj jedzie do lekarza, wtedy będzie wiadomo co z fasolką.. Pomódlcie się za nią i trzymajcie mocno &&&&&&&&&&&..

Natkusia, dziękuję :*

Benfica, beta to nie wszystko :( Prawdopodobnie poroniłam, ale dzisiaj po pracy męża lecę do lekarza aby mieć czarno na białym. Dzięki Natkusi radom jest lepiej. Brałam wcześniej luteinę 2 razy 2, a teraz biorę 3 razy 3 i więcej odpoczywam. Mam jeszcze cichą nadzieje, że jednak jest ok.

Maluś mam nadzieje, ze z fasolka jednak wszystko dobrze! Trzymam mocno kciuki aby tak bylo! Daj znac jak wrocisz od lekarza.

benfica
Niestety nie pomoge, bo nigdy nie bralam luteiny. A jaki bierzesz probiotyk po basenie? bo tez bym chciala znowu chodzic na basen, ale niedawno wyleczylam infekcje i nie chce znowu nic zalapac, wiec moze tez bede brala jakis probiotyk zeby nic mnie znowu nie dopadlo.

reklama
malus &&&&&&&&&&& wierzę, że będzie dobrze...

mycha mam chyba Lactovaginal, w sumie to było mi obojętne jaki brać, mam pierwszy lepszy od aptekarki :-p a ceny są zbliżone... myślałam też o tych tamponach z probiotykiem, żeby na czas basenu aplikować, ale poczytałam trochę i nie jestem jednak przekonana - może na @ są ok, ale tak to chyba nie do końca :dry:

Do góry