reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej:)

No przychodzi wieczor i moje mdlosci dosiegaja zenitu:(:(

Mycha05 no to sie niepoddalas a ja sie poddaje;p

Kinia1 wiadomo corka blizsza sercu napewno jeszcze Was odwiedzi:) a powiedz bo niepisalas jak zareagowala na dzidzie?:)

Malus czyli wszystko co dobre szybko sie konczy? no to wspolczuje atmosfery;/
Powiedz mi jak planujesz jutro bete? i o ktorej beda wyniki?
To beznadziejnie ze tak sobie mysla ze ty nic nie robisz...wiem jakie to wkurzajace!!! A corusia taka zmeczona...wrrr

Dzis mija kolejny dzien jak moja mama milczy;/ wrrr nielubie tego...

reklama
julia <przytul> na pewno ułoży Wam się :* Tego życzę Tobie z całego serduszka :* U mnie to raczej chwilowe, ale najbardziej teść wkurza, a teściowa milczy. Tylko jeżeli chodzi o jedzenie, to woli aby córeczka na gotowe przyjechała.Zobaczymy jutro. Jeżeli teść jeszcze coś nie tak powie do M to od razu powie im, że sami robimy święta i tak będzie najlepiej :) Nie mam zamiaru denerwować się. A co do mojej bety, to chce jechać jak wstaniemy i zjemy :) Nie wiem która, to będzie, bo M dzisiaj w pracy i wraca rano. Wynik jest po 2h, ale mam w planach zakupy świąteczne + prezenty dla naszych dzieci + dla siostrzeńców męża i dla moich siostrzenic + wizyta u mojej babci, bo nas zaprosiła. Wrócimy, to od razu napiszę. Liczę na to, że beta poszła wysoko w górę. Jeszcze czekają mnie jutro okna do mycia i pranie firan, ale M ściągnie i później powisi :)

hej dziewczyny - widzę, że u Was przygotowania pełną parą... ja dzisiaj się wybrałam na świąteczne zakupy i ledwo się do domu doczłapałam... ledwo żyję... ale mam piękne prezenty dla mam...
malusiolka - nie zazdroszczę Ci... ja lubię takie duże rodzinne święta... ale to też ma swoje granice...

Czyli moja bezsenność jest chyba normalna... Dziś było to samo:-/ a faktycznie też denerwuje się bardzo porodem... Ciągle o tym myślę i coraz bardziej się boję:-/
Święta już za moment a tu każda z nas ma tylko zmartwienia... I jak tu się cieszyć?:-(

Dziewczyny nie zamartwiajcie się... dla dobra maluszków! Ja Was w pełni rozumiem, bo my właśnie dlatego m.in nie pojechaliśmy na Święta do Polski. To mnie za dużo stresu kosztuje. Latanie za prezentami, nie wiadomo co komu kupić. Każdy coś co chwile od nas chce, więc zero odpoczynku. Nawet w Święta co chwile telefon; a za ile będziecie u nas? więc nie posiedzimy w jednym miejscu dłużej, tylko co chwile jeżdżenie. Dlatego w tym roku sobie odpuszczamy, dla dobra maleństwa, bo jeśli ja w stresie i w ciągłym biegu to i maleństwo to odczuwa. A tak posiedzimy sobie razem, w spokoju w te Święta, odpoczniemy... a w następne już wszyscy razem, z maleństwem.:tak: Bo w głębi to uwielbiam, takie Święta zabiegane, zalatane, ze wszystkimi po troche... ale nie w ciąży.;-)

My dziś zrobiliśmy reszte zakupów i odpoczywam teraz... a jutro idę do położnej, a potem biore się za wypieki.:tak:

Maluś piękne wieści !!!!!

Dawno sie nie odzywałam,jak mężowy w domu to mniej na necie siedzę..
Sledzie nastawione, jutro zrobię ciasto 3 bit i gotowe. Nie mam dużo roboty, bo na wigilie jedziemy do tesciow, a pierwszy dzien swiat do moich rodziców.
Jutro wizytuję, już się nie mogę doczekać, ciekawe co u mojej kruszynki.
A tak ogólnie to czuję się w miarę, mdlosci raz są raz ich nie ma. Najbardziej dokucza mi zmęczenie. Choć w weekend odpoczęłam, bo był mężowy.
milego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama
Wiele jest pięknych miesięcy,
ale
najlepszy jest grudzień,
ten miesiąc mocno kochają ludzie,
bo przecież już są prezenty, choinka,
można z górki pozjeżdżać na sankach
lub na podwórku ulepić bałwanka.

Ale jedyne i niepowtarzalne są święta Bożego Narodzenia,
kiedy cała rodzina składa sobie piękne życzenia.
Dużo zdrowia i słodyczy dziś życzę
.

Wesołych Świąt Kochane :*

Do góry