reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

malus strasznie mi przykro, że Was takie choroby teraz dopadły... przytulam... że też te dzieciaczki muszą tak cierpieć... :* oby dziewczynki szybko wyzdrowiały :* i siły dla Ciebie :*

phoebe dobrze jest na czworakach chodzić, żeby się dziecko odwróciło ;-) np. mycie podłóg na kolanach ;-)

reklama
Malus strasznie mi przykro! Dobrze ze pojechalas do lekarza. Teraz juz wiesz co się przypaletalo, masz leki i dziewczynkom będzie lepiej.

Benfica na kolanach jak na kolanach. Widziałam kilka ćwiczeń, jedno to wkladasz kilka poduszek pod pupe i się kladziesz, czyli pupa wyżej niż brzuch i tak kilka minut leżeć. Ja przy tym oddychać nie mogę. Drugie to na kolanach i łokciach, jak najniżej brzuch. Później jak będzie czas pokaże ludzik video z youtuba, jak babka to robi.

Moja położna spóźniona ponad 40 minut. Przed chwila SMS-a wysłała ze miała nagły telefon. Ciekawe kiedy przyjedzie...

Natkusia - osz Ty!! Babo jedna, ale jak godzinę?? Dobrze, że chociaż z bólami, hehe ;) To prawie nic nie odczułaś. Wielkie gratulacje!!

Mar-chew, witaj :* Napisz Kochana co tam u Ciebie i maluszka?

Natkusia, ogromne gratylacje :* W końcu masz obu Panów :)

Ja dzisiaj już sił nie mam. Co dziewczynki pójdą spać, to zaraz płacz :/ Nie mam nawet jak się wykąpać. Muszę na M czekać. Dzisiaj jak poleciałam na zakupy i po leki mąż siedział z dziewczynkami. Dobrze, że pozwolili mu wyjść z pracy o 12-tej, ale za to jutro musi na 8h iść. Boję się kolejnego dnia. Moje dzieci niechcą leków przyjmować. Większość idzie na podłogę :/ Przecież antybiotyk muszą brać. Nie wiem co mam robić.

PS: listę rozpakowanych mam uzupełnie jak dzieci dojdą do siebie. A i na dodatek @ właśnie się rozpczyna. Byłam teraz w toalecie i na papierze krew była. Oby mnie nie zalało. Ciężko będzie.

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
natkusia ależ sprint :-D:-D:-D gratulacje :-D

marchew
wbijesz się wbijesz ;-) wiadomo, że każda z różnych powodów ma jakieś przerwy :cool2: napisz, co u Was :*

malus
ja też musiałam czekać na A żeby się wykąpać :baffled: Grześ ma taki rytm, że dość późno chodzi spać, bo około 22-23 i wieczorami sporo beczy, więc nie bardzo mam jak zająć się sobą :baffled: mój A teraz późno wraca... a co do @ to powiem Ci, że aż się boję jak w końcu dostanę pierwszą po ciąży... po Gabrysiu, to kilka miesięcy mnie zalewało tak, że mogłam siedzieć w wc i zmieniać podpaski tylko... :dry:

To co - teraz czekamy na jesienne dzieciaczki chyba :cool2: A ja muszę iść do gin na kontrolę po połogu, bo coś czuję taki jakiś dyskomfort na dole... ni to pieczenie ni to jakiś ucisk... nie wiem, czy mnie jakaś nadżerka tam nie siedzi :confused:

reklama
malusiolka - Gabriel jest kochany :) we wtorek jedziemy na podcięcie węzidełka - już nie mogę się doczekać - moje piersi odczują ulgę... ok, idę nas pakować bo jutro ruszamy nad morze :)

Do góry