reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej dziewczynki, witam się z rana przy serku i herbatce :D Dawniej to było powitanie przy kawie. Dzisiaj mąż zaspał do pracy i muszę z młodą zaraz do sklepu wyjść na jakieś zakupki :/ ona jeszcze trochę kaszląca, ale co zrobię? Nie mam z kim jej zostawić, a sama nie zostanie, bo za mała jeszcze. Dzisiaj w nocy u nas potłukła się w drugim pokoju antyrama, nikt nie wie jakim cudem, bo nie było słychać hałasu żadnego, a rano mąż znalazł szkło na podłodze i antyramę leżącą.... Jakieś chyba czary, albo dziwne rzeczy, bo najlepsze jest to, że szkło z tej oto antyramy ja również znalazłam w łazience ;/ Najśmieszniejsze jest to, że to nie pierwszy raz coś się potłukło, a szkło było też w innych miejscach.

Benefica ​zazdroszczę Wam, u nas niestety choinka przedszkolna nas minęła, bo Nadia drugi tydzień w domu siedzi chora :(

reklama
mamaTomeczka nie zazdroszczę mdłości, oby szybko minęły bo święta:)

Kurcze święta... Tyle jedzenia... A ja sobie mało pojem:D bo się mi nie mieści w żołądku :D Nie no będę jeść na ,,raty" xD

asicka ja to się już nie mogę tego jedzenia świątecznego doczekać :-D najpierw wigilia i zupa grzybowa, pierogi i ryba po grecku - moje kulinarne faworyty, potem reszta pyszności :-D:-D:-D:-D ja w tej ciąży zdecydowanie uwielbiam konkretne jedzenie :-D:-D:-D

Wiikkuś Kochana :* Przyjmij moje najszczersze kondolencje :(
[*] Przez tą wizytę u ginekologa nawet nie zwróciłam uwagi na Twój smutek :( Ja straciłam mojego kochanego wujka 2 lata temu (27 stycznia minie 2 lata :(). Przez głupią jego kobietę zmarł na zapalenie płuc ;/ I współczuje mdłości :*

mamaTomeczka <przytul> Tobie też współczuje mdłości :* Miałam tak przez dwie poprzednie ciąże. Teraz nie mam, bo pewnie to ciąża wczesna i to dlatego. Boje się mdłości, bo nie wiem jak sobie sama wtedy z dziećmi poradzę + mdłości ;/

U mnie samopoczucie leprze, ale miejsca w ogóle nie mogę sobie znaleźć.

Dziewczynki, jak u Was dzisiaj? Co robicie dzisiaj na obiadek? Ja robię gulasz z ziemniaczkami i marchewką :)

asicka, a ja w ogóle nie czuje tych Świąt.

wiikki no właśnie...
[*] dla wuja...

malus ja mam dziś zupę dyniową :tak: plus tosty :-p Gabryś akurat średnio lubi dyniową, ale w żłobku zje obiad, więc tak pod nas ugotowałam. Chociaż on często później z nami i tak jeszcze trochę obiadu zjada :happy2:

Ja przez ten młyn w pracy, to tak raz czuję święta a raz nie :dry: no chociaż choinki już mamy w domu, ale za to ze sprzątaniem to jestem za kołem podbiegunowym :dry: więc czeka mnie baaaardzo brudny weekend :dry: i niestety pon i wt do pracy :dry:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.:-) Może mnie jeszcze pamiętacie...;-)

Malusiolka Ogromne gratulacje! Co za niespodzianka, super!:tak:

Widze, że przybywa dużo zaciążonych ze staraczek 2013, świetnie! Gratuluję wszystkim!:-)

dziękuję dziewczyny :*
Maluś ale sie ciesze, że taki lekarz Ci sie trafił, trzymam kciuki za odpowiedni przyrost wagi.
MamaTomeczka oj współczuje az takich mdłości. Ja dziś pierwszy raz od dawna nie mam duzych mdłosci ale wlasnie pochłonęłam ogrom wafli kakaowych i zapewne skonczy to się mdłoscami, no ale musiałam
Dzis kupiłam w koncu buty zimowe dla Nadi ciesze sie, bo miała takie badziewne, że ledwo jej załozyłam to juz sciągała.
Mycha witaj, witaj. Jak sie czujesz? Co nosisz pod sercem chłopca czy dziewuszkę?

Malusiolka Dzięki;-) Wysłałam już swoje dane do Ciebie na priv.:tak:
Ja się właśnie zastanawiam co na obiad upichcić i nic mi nie przychodzi do głowy...:unsure:

Wiikki Czuję się dobrze, coraz lepiej, najgorsze za mną;-) Co będziemy mieć... jeszcze nie wiemy.;-) Choć ja przeczuwam, że będzie dziewuszka. ;-) Na zdjęciu z USG widzę pipuszke, ale nie wiem czy mam zwidu, lub po prostu widze to chce chce widzieć.;-);-) 21 stycznia mam połówkowe i mam nadzieje, że się wyjaśni. Co by nie było to będę się cieszyć.;-) A Ty jak sie czujesz?

reklama
mycha my jesteśmy blisko siebie wg tygodni :-D ja mdłości póki co mam... :dry: choć chyba najbardziej męczy mnie jakiś taki dziwny niesmak w ustach... jak umyję zęby lub coś zjem, to na chwilę przechodzi, ale szybko powraca :dry: a wiesz co - mam do Ciebie prośbę - na czerwcówkach kiedyś napisałaś o kebabie, który robisz :tak: możesz tu podać przepis??? Za mną chodzą takie smaki teraz :happy2: a tam gdzieś moja prośba zginęła :cool2:

Do góry